marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală rară

Actorul a vorbit în premieră despre o afecțiune gravă cu care s-a confruntat în urmă cu doi ani.

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală rară
Nimeni nu a știut că, în urmă cu doi, Ashton Kutcher a suferit de o boală autoimună rară, care i-a afectat vederea, auzul și echilibrul. Soțul actriței Mila Kunis a vorbit în premieră despre problemele cu care s-a confruntat în secret. Afecțiunea se numește vasculită, o boală inflamatorie care distruge vasele de sânge.
 
În timpul unei avanpremiere a unui episod viitor al emisiunii „Running Wild with Bear Grylls“ de la National Geographic: The Challenge, obținut de Access Hollywood, Kutcher a detaliat modul în care afecțiunea l-a doborât.
 
„Acum doi ani am avut această formă super rară de vasculită, care mi-a distrus vederea, auzul, echilibrul”, a declarat actorul pentru „Running Wild with Bear Grylls: The Challenge“, a spus el.
 
Ashton Kutcher a dezvăluit și că a avut nevoie de un an pentru a se recupera complet.„Apreciezi un lucru de-abia când nu îl mai ai. Când îți spui: Nu știu dacă voi mai putea vedea vreodată, nu știu dacă voi mai putea auzi vreodată, nu știu dacă voi mai putea merge vreodată. Sunt norocos că sunt în viață”, a mai adăugat actorul.

 
Vasculita este o familie de boli rare care provoacă inflamarea vaselor de sânge. Există între 15 și 20 de forme de vasculită și sunt considerate boli autoimune. Simpotmele vasculitei includ febra, pierderea în greutate și dureri, potrivit Clinicii Mayo. Boala poate cauza simpotme mai severe, precum pierderea auzului, orbire, ulcere, afecțiuni ale pielii și probleme cu respirația. Simptomele vasculitei durează de obicei câteva zile, dar alte forme persistă mai mult.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies