marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher vrea sa schimbe numele serialului Doi barbati si jumatate. Actorul a aparut gol pentru a promova show-ul

Mai sunt cateva zile pana la marea premiera pentru unul din cele mai asteptate sezoane ale comediei Doi barbati si jumatate

Ashton Kutcher vrea sa schimbe numele serialului Doi barbati si jumatate. Actorul a aparut gol pentru a promova show-ul

Promovare intensa pentru sezonul 9 al serialului Doi barbati si jumatate care va ajunge din nou pe micile ecrane pe 19 septembrie.

Ashton Kutcher a aparut in emisiunea celebrei Ellen DeGeneris gol ironizand afisul ce face reclama serialului: “Vad ca a generat mult interes. De aceea m-am gandit ca tot ceea ce voi face de acum voi fi dezbracat”.


Bineinteles ca imaginile cu Ashton Kutcher au fost blurate asa ca fanii nu stiu cu siguranta daca acesta a fost gol sau daca s-a prefacut. Vezi aici primele imagini de la inmormantarea lui Charlie Sheen din Two and a Half Men



Actorul a mai fost prezent alaturi de colegii din noul sau show - Jon Cryer si Angus T. Jones in cadrul emisiunii lui Late Show cu David Letterman unde au prezentat  top 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi serialul din care Charlie Sheen a fost dat afara in aceasta primavara. 

"Vom schimba numele serialului in metri, se va numi: 4, 023 Men" , "Daca nu va uitati la show, voi face Dude, Where’s My Car? 2" si "Va uitati nu va uitati la serial, oricum sunt platit" au fost motivele amuzante cu care Ashton Kutcher a incercat sa-si convinga fanii sa se uite la show.

Cele mai bune 13 sfaturi ale lui Charlie Sheen despre femei si sex

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies