marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poze de la inmormantarea lui Charlie Sheen in Doi barbati si jumatate au ajuns pe internet

Au ajuns pe internet primele poze de la inmormantarea lui Charlie Sheen in serialul Doi barbati si jumatate.

Poze de la inmormantarea lui Charlie Sheen in Doi barbati si jumatate au ajuns pe internet

Site-ul TMZ a publicat o serie de fotografii care infatiseaza scene din primul episod al sezonului 9 din sitcomul  Doi barbati si jumatate care va debuta in aceasta toamna. Primul episod este extrem de anticipat in America iar specialistii anunta audiente record pentru cei postul CBS. The New York Times l-a numit la inceputul anului cel mai de succes serial de comedie din ultimul deceniu.


Acum 2 zile producatorii serialului au anuntat oficial ca personajul interpretat de Charlie Sheen in  Doi barbati si jumatate (din care actorul a fost dat afara) va fi ucis iar inmormantarea sa va avea loc in primul episod din noul sezon.


Primului episod din noul sezon va avea doua parti si il va introduce in poveste pe Ashton Kutcher: vom asista la ceremonia de inmormantare a lui Charlie Harper – la care se pare vor fi prezente toate fostele sale prietene.  Celebra casa de pe plaja a acestuia va fi scoasa la vanzare. Prima imagine cu Ashton Kutcher in serialul Doi barbati si jumatate!  Va fi mai bun ca Charlie Sheen?


Ashton Kutcher va juca rolul lui Walden Schmidt un milionar dezamagit in dragoste care vrea sa cumpere casa lui Charlie Harper. Charlie Sheen nu renunta la ideea de a fi din nou pe micile ecrane si planuieste o revenire in forta cu serialul Anger Management, inspirat de filmul cu acelasi nume cu Adam Sandler si Jack Nicholson in rolurile principale.


Cele mai bune 13 sfaturi ale lui Charlie Sheen despre femei si sex


Serialul Doi barbati si jumatate este de luni pana  joi, de la 23.00 la PRO TV.

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies