marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Atitudinea lui Ben Affleck de la gala premiilor Grammy a dat naștere unui meme viralizat

Actorul a însoțit-o pe JLo la cea mai mare gala a premiilor industriei musicale, dar n-a părut deloc a fi în largul său.

Atitudinea lui Ben Affleck de la gala premiilor Grammy a dat naștere unui meme viralizat
Proaspăt căsătoriții Jennifer Lopez și Ben Affleck nu-și ascund gesturile de tandrețe nici în public, așa că mare ne-a fost mirarea să-l vedem pe Ben atât de rigid la Premiile Grammy, o gală care celebrează muzica și bucuria pe care ne-o aduce ea în viețile noastre. Dar culmea este că, deși este însurat cu una dintre cele mai mari artiste pop, iar pe scena Grammy se dansa și se cânta cu foc, de fiecare dată când camera de filmat îl surprindea pe actor, se putea vedea că acesta nu era foarte fericit că se află la acel eveniment.
 
Ben Affleck, în calitate de însoțitor al lui JLo, părea mai degrabă plictisit de tot ce se întâmpla în jurul lui, iar fanii internauți i-au taxat imediat atitudinea. „Credeți că premiile Grammy sunt prea lungi? Imaginați-vă cum se simte Ben Affleck“, a scris o utilizatoare în dreptul unei secvențe cu haștagul #SadAffleck, în care actorul abia dacă dă din cap în ritmul muzicii, în timp ce soția sa savurează din plin momentul.
 
Un alt comentariu spunea: „Ben Affleck este un introvertit peste tot. Puteți urmări cum i se descarcă bateriile în timp real. Bărbatul este deja la 23% din #GRAMMY #SaveBen“. Iar altul a glumit spunând: „Ben Affleck este atât de consecvent în tristețea lui încât aproape că trebuie să-l admir“.

 

Ben Affleck a vorbit în ianuarie anul trecut despre ce părere are despre meme-ul Sad Affleck într-un interviu acordat „Los Angeles Times“. Deși a demonstrate că are simțul umorului în această privință, îl îngrijorează totuși modul în care îl percep copiii săi, Violet (17), Seraphina (14) și Samuel (10), și chiar și fosta soție, Jennifer Garner. „Meme-ul Sad Affleck a fost amuzant pentru mine. Dar copiii mei vor crede că tatăl lor este fundamental trist sau că trebuie să își facă griji pentru mine? Este foarte greu când ceilalți au o altă imagine despre mine“, a spus el.
 
FOTO: Profimedia


Modifică setările cookies