marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck: "Robin este deja mort in Batman vs Superman: Dawn of Justice". Care este soarta Cavalerului Negru in filmul regizat de Zack Snyder

Ben Affleck a facut cateva dezvaluiri despre personajul sau din Batman vs Superman: Dawn of Justice. ce se va lansa peste 2 saptamani in cinematografe.

 

Ben Affleck: Robin este deja mort in Batman vs Superman: Dawn of Justice . Care este soarta Cavalerului Negru in filmul regizat de Zack Snyder

Astfel, actorul care il va juca pe Batman, a oferi detalii inedite intr-un nou interviu. Fanii vor descoperi ca la momentul in care se petrece actiunea din film, Robin, partenerul lui Batman, este deja mort, iar Cavalerul Negru este indurerat de disparitia prietenului sau.


Dupa dezastrul filmului "Batman and Robin", din 1997, regizat de Joel Schumacher si cu George Clooney si Chris O'Donnell, producatorii de la Hollywood l-au lasat pe linie moarta pe Robin si nu a mai indraznit nimeni sa ii readuca povestea in filmele cu supereroi.
 


Ei bine, nici in noua serie cu Batman nu il vom regasi inclus. "Batman este intristat si plange moartea partenerului sau, Robin, cel care a luptat alaturi de el impotriva raufacatorilor. Moartea lui l-a devastat si a suferit mult. Acest sentiment de durere va fi resimtit din primele cadre ale filmului" a spus Ben Affleck, conform The Guardian.

Acesta a mai vorbit si despre relatia speciala dintre el si Diana Prince, alias Wonder Woman, cea care il va inspira pe Bruce Wayne, alias Batman. "Wonder Woman il inspira si ii da speranta, se gandeste ca daca mai exista un om ca el, atunci ar putea fi mai multi. Intr-un fel, asta ii ofera speranta, dar il si inspaimanta."

Batman v Superman: Dawn of Justice, in care mai joaca Henry Cavill, Gal Gadot si Jesse Eisenberg si se va lansa pe 25 martie 2016.

 



Modifică setările cookies