marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batman vs. Superman. Ben Affleck si Henry Cavill au vorbit despre provocarile cu care s-au confruntat. Cand are loc premiera in Romania

De voie, de nevoie, Batman, Superman si Wonder Woman fac echipa pentru a salva lumea. Este scenariul unei noi pelicule ce ii are in roluri principale pe Ben Affleck si pe Henry Cavill.

Batman vs. Superman. Ben Affleck si Henry Cavill au vorbit despre provocarile cu care s-au confruntat. Cand are loc premiera in Romania

Actorii au lansat turneul de promovare a filmului "Batman vs Superman: Zorii Dreptatii", cu un eveniment in China.

Ingrijorat ca Superman isi foloseste puterile in mod abuziv, Batman paraseste Gotham si merge in Metropolis, ca sa-l confrunte. Inclestarea ii ofera insa maleficului Lex Luthor ocazia de a crea o noua forta care ameninta pamantul. Wonder Woman le vine in ajutor celor doi supereroi in misiunea lor de a salva planeta.

 

Ben Affleck este al optulea actor care intra in rolul justitiarului din Gotham.

 

Ben Affleck, actor: "Cea mai mare provocare a fost ca a trebuit sa interpretez un personaj despre care publicul are deja formata o imagine. Oamenii au anumite asteptari de la mine. Nu este un personaj pe care eu trebuie sa il inventez, este un personaj caruia trebuie sa ii dau o anumita nuanta."

Britanicul Henry Cavill, care l-a interpretat pe Superman si in lugmetrajul "Man of steel", in 2013, spune ca s-a confruntat cu un alt gen de provocare.

 

Henry Cavill, actor: "A trebuit sa muncesc de doua ori mai mult la sala decat la precedentul film. Stiam ca il voi avea pe Ben coleg de platou, asa ca trebuia sa ma asigur ca sunt pe masura." 

 

Filmul "Batman versus Superman: Zorii Dreptatii" are premiera in 25 martie,in Statele Unite. In aceeasi zi, ajunge si in cinematografele de la noi din tara. 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies