marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au inceput filmarile pentru Captain America, The Winter Soldier: vezi prima imagine. Scarlett Johansson se intoarce in rolul lui Black Widow

Studiourile Marvel au anuntat oficial inceperea filmarilor pentru Captain America: The Winter Soldier in regia fratilor Joe si Anthony Russo. Desi nu se stiu foarte multe detalii despre poveste, ceea ce se stie cu siguranta este faptul ca filmul va continua povestea eroului dupa evenimentele petrecute in The Avengers.

Au inceput filmarile pentru Captain America, The Winter Soldier: vezi prima imagine. Scarlett Johansson se intoarce in rolul lui Black Widow

Firul povestii se invarte in jurul lui Steve Rogers (Chris Evans) care incearca sa isi gaseasca locul in lumea moderna si se aliaza cu Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), cunoscuta si dupa numele de Black Widow, pentru a invinge un dusman puternic, dar misterios din Washington. Astfel, Scarlett Johansson va avea unul din rolurile principale din cadrul filmului si, desi, actiunea are loc in prezent, vor fi si secvente din Al Doilea Razboi Mondial. Dusmanul puternic este Winter Soldier sau Bucky Barnes, rol interpretat de romanul Sebastian Stan.

In plus, comunicatul de presa a confirmat si zvonurile conform carora legendarul Robert Redford va juca in film. Redford va juca rolul lui Alexander Pierce, un conducator cu experienta din cadrul organizatiei S.H.I.E.LD. Acest rol reprezinta un comeback al lui Redford, intrucat in ultimii ani, actorul a preferat rolurile in filme independente celor din blockbustere si, mai mult decat atat, a preferat sa regizeze decat sa joace.

 

In 2011, Chris Evans a trecut prin cea mai mare transformare pe marile ecrane, dupa ce de a ajuns de la 44 kilograme la super soldat. Actorul s-a antrenat ca sa puna muschi pe el, iar scenele in care arata extrem de slab au fost modificate digital. "S-au razgandit de multe ori in privinta tipului de tehnologie pe care sa o foloseasca pentru a reda aceasta transformare. La inceput au vrut sa utilizeze  o dublura cu un fizic mai redus la care sa "puna" capul meu, insa am refuzat acest lucru. Am vorbit cu Joe (Johnston, regizorul) si s-a decis ca pana la urma sa se foloseasca o tehnica de "reducere" a dimensiunilor corpului meu inainte de experimentul care declanseaza transformarea" a explicat actorul de 29 de ani pentru usaweekend.com.

 



 

Captain America: The Winter Soldier va continua finalul productiei The Avengers care a facut in aceasta vara incasari de 1.4 miliarde de $. S.H.I.E.L.D. este o agentie guvernamentala si de spionaj prezenta constant in universul Marvel. In The Avengers, Samuel L. Jackson era reprezentatul agentiei. Din distributie vor face parte Chris Evan, Scarlett Johansson, Hayley Atwell, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Sebastian Stan, Anthony Mackie.

 



Captain America: The Winter Soldier
se va lansa pe 4 aprilie 2014.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies