marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aventură și magie în Hobbitul-O călătorie neașteptată

Dacă și tu ești, ca mulți alții, fanul trilogiei „Stăpânul inelelor”, te vei bucura să ajungi din nou pe tărâmul magic, cu elfii Galadriel și Elrond, interpretați de aceiași Cate Blanchett și Hugo Weaving, dar și cu alte personaje care să facă legătura între cele două trilogii.

Aventură și magie în Hobbitul-O călătorie neașteptată
Peter Jackson ne invite să păşimd din nou în lumea Pământului de Mijloc alături de Bilbo Baggins (Martin Freeman), care ia parte la o expediție de proporții epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduși de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Țara Pustietății, pe tărâmuri înșelătoare, pline de goblini, wargi, orci, și vrăjitori.


 

Deși ținta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlnește pe creatura care îi va schimba viața pentru totdeauna... Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neștiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuși un curaj și o ingeniozitate care îl surprind și pe el, dar intră și în posesia "prețiosului" inel al lui Gollum, cu calități misterioase și foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu și-l poate imagina încă.


 

Peisajele superbe ale Noii Zeelande, muzica excelentă și efectele speciale te face să te bucuri de continuarea aventurilor „Frăției inelului”.


 

Filmul „Hobbitul-O călătorie neașteptată”/„The Hobbit: An Unexpected Journey” (2012) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 02:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies