marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aventură şi suspans cu Harrison Ford în Indiana Jones în căutarea arcei pierdute

Steven Spielberg îl aduce în lumina reflectoarelor pe Harrison Ford, într-una dintre cele mai iubite francize.

Aventură şi suspans cu Harrison Ford în Indiana Jones în căutarea arcei pierdute
Producţia „Indiana Jones în căutarea arcei pierdute“/„Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark“ este prima din franciza „Indiana Jones“ şi prezintă povestea unui arheolog aflat în căutarea Chivotului de Aur, obiectul biblic iudaic despre care se crede că ar conține ceea ce a mai rămas din pietrele cu Cele zece porunci.
 
Căutările îi vor fi îngreunate de un grup de naziști care doresc să pun ei înşişi mâna pe Chivot, deoarece Adolf Hitler era convins că acesta îi va face armata invincibilă.
 
Indiana Jones călătorește cu avionul în Nepal, unde află că mentorul său Ravenwood a murit și că un medalion de bronz, important în dezlegarea acestui mister, se află acum în posesia fiicei acestuia, Marion – nimeni alta decât fosta iubită a lui Indiana.


 

Iubire şi aventură, mister şi adrenalină, acţiune şi suspans, toate într-un film semnat de Steven Spielberg, care amestecă diferite simboluri istorice pentru a crea o poveste unică şi fascinantă, premiată cu 4 premii Oscar în 1982 pentru cele mai bune efecte speciale, cea mai bună regie, cea mai bună coloană sonoră (John Williams) şi cea mai bună ediţie de film.
 

Filmul „Indiana Jones în căutarea arcei pierdute“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă, de la ora 20:30 şi, în reluare, de la ora 00:45.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies