marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Disney preia controlul asupra viitoarelor filme cu Indiana Jones: celebrul studiou a cumparat drepturile francizei de la Paramount

Disney si Paramount au ajuns la o intelegere cu privire la viitorul francizei Indiana Jones. Astfel, scriu cei de la Hollywood Reporter, Disney va detine control total asupra viitoarelor filme.

Disney preia controlul asupra viitoarelor filme cu Indiana Jones: celebrul studiou a cumparat drepturile francizei de la Paramount

Paramount continua sa detina drepturile asupra primelor patru filme din serie, insa Disney se va ocupa de noile filme din serie. "Paramount va primi compensatii financiare pentru orice film nou din serie" scriu cei de la Hollywood Reporter.


Primele patru filme din seria cu Harrison Ford -  Raiders of the Lost Ark (1981), Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) , Indiana Jones and the Last Crusade (1989) si Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) - au fost regizate de Steven Spielberg si distribuite de Paramount.
 

 

 

 


Intelegerea dintre cele doua studiouri americane da nastere unei posibile noi francize, chiar daca in acest moment nu a fost facut public anuntul unui nou film. In timpul turneelor de promovare pentru recentele sale productii, Harison Ford a dat de intele ca ar fi dispus sa revina in rolul arheologului Indiana Jones, un personaj cu care a scris istorie la Hollywood.

Ultimul film din serie, The Crystal Skull, a facut incasari globale de 786 de milioane de dolari, desi fanii s-au declarat nemultumiti de poveste.

 

The Walt Disney Co. a incheiat una dintre cele mai mari achizitii din industrie, dupa ce a cumparat LucasFilm pentru suma de 4.06 miliarde de $. Anuntul a fost facut in octombrie 2012, atunci cand au anuntat si intentia de a relansa o noua franciza Star Wars. In acest moment, au inceput auditiile pentru Star Wars: Episode VII, ce va fi regizat de J.J. Abrams. Filmul va intra in cinematografe incepand cu 18 decembrie 2015.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies