marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batalie intre zei si oameni in noul trailer pentru Batman v Superman: Dawn of Justice. Scenele spectaculoase in care apar Ben Affleck si Henry Cavill

In asteptarea premierei filmului “Batman v Superman:Dawn of Justice”, producatorii au lansat un poster IMAX, care ii infatiseaza pe Batman si Superman in razboi unul cu celalalt, in vreme ce lumea decide de partea caruia erou va sta, dar si un nou trailer spectaculos.

Batalie intre zei si oameni in noul trailer pentru Batman v Superman: Dawn of Justice. Scenele spectaculoase in care apar Ben Affleck si Henry Cavill

VEZI AICI IMAGNI SPECTACULOASE DIN NOUL TRAILER

Noul trailer pentru Batman versus Supermam:Dawn of Justice este cel mai spectaculose de pana acum si anunta "batalia epica dintre zei si oameni".

 

"Are puterea sa distruga intreaga rasa umana de pe fata Pamantului. Daca exista si 1% sanse sa fie inamicul nostru, trebuie sa o luam ca pe o certitudine" spune Ben Affleck in trailer. Din trailer nu lipsesc nici scene cu Wonder Woman (Gal Gadot) sau Lex Luthor (Jesse Eisenberg).

 

O parte dintre scenele din “Batman v Superman: Dawn of Justice” au fost filmate folosind camere IMAX, pentru a-i plasa pe spectator chiar in mijlocul actiunii.


Temandu-se ca actiunile lui Superman nu sunt controlate, Batman porneste o lupta impotriva lui Superman, in timp ce lumea se framanta in legatura cu tipul de erou de care are nevoie cu adevarat. Pe fondul luptei dintre cei doi supereroi, o noua amenintare, Doomsday, este creata de Lex Luthor. Depinde de Superman si Batman sa lase deoparte neintelegerile dintre ei, impreuna cu Wonder Woman, pentru a-i opri pe Lex Luthor si Doomsday sa distruga Metropolis.

Batman v Superman:Dawn of Justice se va lansa in cinematografe pe 25 martie 2016.
 



Modifică setările cookies