marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batman il infrunta pe RoboCop: Michael Keaton ii ia locul lui Hugh Laurie in rolul negativ din noul RoboCop

Dupa ce saptamana trecuta presa straina anunta ca Hugh Laurie, celebrul Dr. House, a parasit distributia remake-ului RoboCop, astazi producatorii au anuntat cu cine a fost inlocuit.

Batman il infrunta pe RoboCop: Michael Keaton ii ia locul lui Hugh Laurie in rolul negativ din noul RoboCop

 

Cei de la Hollywood Reporter informeaza ca rolul negativ din RoboCop va fi jucat de Michael Keaton, dupa ce Hugh Laurie a parasit proiectul. Michael Keaton va juca alaturi de Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson si Gary Oldman in remake-ul regizat de Jose Padilha.

 

"Michael este cel mai recent nume mare care se alatura unei distributii de vis pe care o avem pentru acest film. Este minunat ca au inceput sa se aseze lucrurile si putem sa reinvetam povestea si sa aduce o noua viziune asupra lui RoboCop. Avem un scenariu bun, o distributie excelenta, niste roboti ucigasi ED-209s si o sa fie senzational" a spus regizorul filmului Jose Padilha, intr-o declaratie oficiala.

 

Zvonurile ca Hugh Laurie ar putea juca in RoboCop au aparut anul trecut in iunie, insa acesta n-a ajuns la nici o intelegere cu producatorii, desi fanii au fost entuziasmati de veste. Michael Keaton, in varsta de 61 de ani,  il va juca pe maleficul director al companiei Omnicorp, care il va crea pe RoboCop.
 

 

Acesta este primul mare rol al lui Keaton dupa 2 ani: acrorul a mai aparut in 2010 in comedia The Other Guys si si-a imprumutat vocea in animatia Toy Story 3 pentru personajul Ken. Cariera lui Michael Keaton a fost puternic revigorata in momentul in care regizorul Tim Burton l-a distribuit in rolul lui Batman in cele doua filme cu Cavalerul Negru regizate de el, "Batman" (1989) si "Batman Returns" (1992).

 


Noua poveste va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis.

 

Actorul suedez, Joel Kinnaman pe care l-ati putut vedea in 2011 in versiunea americana a filmului The Girl With The Dragon Tattoo, va avea rolul principal in noua versiune a lui RoboCop, preluand celebrul personaj de la Peter Weller, care a jucat atat in primul film din 1987, cat si in continuarea din 1990.

 

Joel Kinnaman


Samuel L. Jackson va juca rolul unui mogul media in remake-ul creat la 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop. Jackson il va interpreta pe Pat Novak, un mogul carismatic si o forta puternica in lumea lui RoboCop. Remake-ul clasicului science fiction din 1987 mai are un nume important: Gary Oldman, care il va juca pe pe omul de stiinta ce l-a creat pe RoboCop, in timp ce Michael Keaton va juca rolul sefului machiavelic al Omnicorp.

 

Filmul urmeaza sa fie lansat in 2013 de catre MGM.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies