marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batman vs Superman: Filmarile pentru cel mai asteptat film din 2015 incep in Michigan. Ce buget va avea super productia regizata de Zack Snyder

Batman vs Superman este probabil cel mai asteptat film din urmatorii doi ani, astfel ca producatorii fac tot ce este posibil pentru ca rezultatul final sa se ridice la nivelul cerintelor. 

Batman vs Superman: Filmarile pentru cel mai asteptat film din 2015 incep in Michigan. Ce buget va avea super productia regizata de Zack Snyder

Presa din Statele Unite a oferit noi informatii despre productia regizata de Zach Snyder ale carei filmari vor continua in urmatoarele saptamani in Michigan (Detroit). Michelle Grinnell, purtatorul de cuvant al Michigan Film Office a dezvaluit ca doar pentru filmarile care vor avea loc in orasul lor se vor cheltui aproximativ 131 de milioane de dolari, urmand ca pe durata acestora sa fie create peste 6000 de locuri de munca. Aceasta a precizat ca acesta va fi cel mai important proiect realizat in Michigan, recordul anterior fiind detinut de OZ the Great and Powerful ale carui filmari s-au derulat in 2011.   

 

Zach Snyder intentioneaza ca filmarile sa aiba loc si in oras, astfel ca Henry Cavill si Ben Affleck vor fi atractiile turistilor in urmatoarea perioada, fapt ce va determina si o crestere a veniturilor din turism. 



 

Invaluit in mister, Superman vs Batman a creat deja o serie de controverse pana acum, alegerea lui Ben Affleck in rolul lui Superman fiind cea care a fost cap de afis. Henry Cavill va reveni in rolul lui Superman, lui alaturandu-se si Gal Galdot (Wonder Woman) si Amy Adams (Lois Lane).

 

Regizorul Zack Snyder a dezvaluit ca cei doi supereroi vor revolutiona lumea filmelor cu super eroi, Superman (Henry Cavill) si Batman (Ben Affleck) urmand sa aiba parte de o confruntare fizica.



 

Snyder a confirmat in cadrul unui eveniment recent: „Desigur, vor avea loc conflicte directe intre cei doi”. Primele zvonuri referitoare la partea a doua a lui „Man of Steel” au aparut in luna iulie, la Comic Con, atragand concomitent simpatia publicului care au adaugat seriei subtitlul „Superman versus Batman”. Regizorul a continuat: „Partea cea mai tare a acestui proiect este ca ne vom centraliza exclusiv pe relatia dintre cei doi. Ne vom si juca putin cu personajele, acestea trecand de la prietenie la dusmanie si viceversa.”



 

Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca Man of Steel a fost un succes in box-office, iar The Dark Knight Rises a depasit bariera de 1 miliard de dolari.


Man of Steel 2 va fi lansat pe 17 iulie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies