marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel 2 il va aduce pe Superman in conflict direct cu Batman: cei doi vor avea scene de lupta in filmul cu cei mai iubiti super eroi

Cea mai tare confruntare dintre super eroi ajunge in 2015 pe marile ecrane. Man of Steel 2 este asteptat cu sufletul la gura si are o responsabilitate imensa, tinand cont ca ii va pune fata-n fata pe cei mai iubiti super eroi din lume: Superman si Batman.

Man of Steel 2 il va aduce pe Superman in conflict direct cu Batman: cei doi vor avea scene de lupta in filmul cu cei mai iubiti super eroi

Regizorul Zack Snyder a dezvaluit ca cei doi supereroi vor revolutiona lumea filmelor cu super eroi, Superman (Henry Cavill) si Batman (Ben Affleck) urmand sa aiba parte de o confruntare fizica.


Snyder a confirmat in cadrul unui eveniment recent: „Desigur, vor avea loc conflicte directe intre cei doi”. Primele zvonuri referitoare la partea a doua a lui „Man of Steel” au aparut in luna iulie, la Comic Con, atragand concomitent simpatia publicului care au adaugat seriei subtitlul „Superman versus Batman”. Regizorul a continuat: „Partea cea mai tare a acestui proiect este ca ne vom centraliza exclusiv pe relatia dintre cei doi. Ne vom si juca putin cu personajele, acestea trecand de la prietenie la dusmanie si viceversa.”


De asemenea, Snyder a sugerat prezenta altor conflicte, cum ar fi cel aparut in urma uciderii Generalului Zod in prima parte. „Man of Steel 2” va arata care sunt repercursiunile acestei fapte. Aceasta idee va starni cu siguranta controverse, in special datorita caracterului usor-pasnic al supereroului, a carui constiinta nu este incarcata cu un numar semnificativ de victime.

 

Daca pentru rolul lui Superman a ramas Henry Cavill, noul Batman va fi Ben Affleck, actorul aflandu-se in fata celei mai mari provocari a carierei, tinand cont ca alegerea sa a stranit numeroase reactii negative.

 

Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca Man of Steel a fost un succes in box-office, iar The Dark Knight Rises a depasit bariera de 1 miliard de dolari.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies