marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Man of Steel 2: regizorul Zack Snyder a filmat o scena din Batman versus Superman

Desi au anuntat ca filmarile pentru Man of Steel 2 vor incepe in 2014, o prima secventa a productiei a fost deja realizata. Regizorul Zack Snyder a

Primele imagini din Man of Steel 2: regizorul Zack Snyder a filmat o scena din Batman versus Superman

“Nu-i nimic ca o comedie intr-o marti seara! Val Kilmer este astazi la PRO CINEMA in Filmul de 10”

 

Considerat unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2015, Man of Steel 2 se doreste a fi un blockbuster care sa scrie istorie. Iar pentru acest lucu, Zack Snyder si intreaga echipa de productie sunt atenti la fiecare detaliu.

 

Astfel, la inceputul acestei saptamani, s-a filmat o scena care se desfasoara pe stadionul celor de la East Los Angeles College's Weingart, in timpul unui meci de fotbal american dintre echipele universitatilor Gotham City si Metropolis State. In clip apare si regizorul Zack Snyder, oferind indicatii echipei de filmare.

 

In aceasta vara, regizorul Zack Snyder a confirmat ca cei doi super eroi vor fi rivali in Man of Steel 2. "Hai sa recunoastem cu totii ca va fi legendar ca Superman si Batman sa lupte unul impotriva celuilalt din moment ce sunt cei mai grozavi super eroi din lume" a spus Snyder despre Man of Steel 2.

 

Daca pentru rolul lui Superman a ramas Henry Cavill, noul Batman va fi Ben Affleck, actorul aflandu-se in fata celei mai mari provocari a carierei, tinand cont ca alegerea sa a stranit numeroase reactii negative.

 

Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca Man of Steel a fost un succes in box-office, iar The Dark Knight Rises a depasit bariera de 1 miliard de dolari.

 

Man of Steel 2 va fi lansat pe 17 iulie 2015.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies