marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Ascensiunea lui Jupiter”, cu Mila Kunis si Channing Tatum se lanseaza in Romania pe 6 februarie in 3D si IMAX 3D

Channing Tatum si Mila Kunis formeaza pentru prima data un cuplu pe marile ecrane in „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventura SF de proportii epice, realizata de Lana si Andy Wachowski si produsa de Warner Bros. Pictures. Filmul care are premiera in 3D si IMAX 3D pe 6 februarie. 

Ascensiunea lui Jupiter , cu Mila Kunis si Channing Tatum se lanseaza in Romania pe 6 februarie in 3D si IMAX 3D

Jupiter Jones (Kunis) s-a nascut sub o stea norocoasa, la care acum doar viseaza. E convinsa ca va avea un destin spectaculos care va trece dincolo de astre, dar realitatea cruda ii aminteste mereu ca e o simpla menajera, fara pic de noroc in dragoste.

 

Doar atunci cand Caine (Tatum), un fost militar extrem de bine antrenat, porneste in cautarea sa, Jupiter incepe sa-si dea seama ca visele ei vor deveni in curand realitate. Codul ei genetic o face urmatoarea pe lista unei mosteniri extraordinare, fapt ce ar putea altera echilibrul universului. 

De pe strazile din Chicago spre cele mai indepartate galaxii, filmul „Ascensiunea lui Jupiter” este scris si regizat de fratii Wachowski. Producatorul premiat Grant Hill cu care lucreaza de la trilogia „Matrix” pana in prezent, produce filmul impreuna cu acestia. Roberto Malerba si Bruce Berman sunt producatori executivi.
 

Channing Tatum („Mike Meseriasu'”) si Mila Kunis („Grozavul si Puternicul Oz”) joaca rolurile principale alaturi de o distributie care ii mai include pe Sean Bean (Trilogia „Stapanul Inelelor”), Eddie Redmayne („Mizerabilii”), Douglas Booth („LOL”), Tuppence Middleton (filmul TV „Femeia disparuta”), Doona Bae („Atlasul norilor”), James D'Arcy („Hitchcock”) si Tim Pigott-Smith („Alice in Tara Minunilor”).
 

In spatele camerelor, gasim echipa clasica a celor doi Warchowski, care a lucrat recent cu ei la „Atlasul norilor”. Intre ei sunt: directorul de imagine laureat al Premiului Oscar John Toll („Inima neinfricata”, „Legendele toamnei”), production designerul Hugh Bateup, editorul Alexander Berner, creatorul de costume Kym Barrett si Stilistul pentru machiaj si coafura Jeremy Woodhead. Muzica este compusa de laureatul Premiului Oscar Michael Giacchino („Deasupra tuturor”).

 

 

Ascensiunea lui Jupiter prezinta efecte speciale de ultima generatie care au devenit marca filmelor Warchowski. Dan Glass („Batman – Inceputuri”, „Atlasul norilor”) este supervizor pentru efecte vizuale, un post pe care l-a ocupa la productiile Warchowski de la Trilogia „Matrix”. In plus John Gaeta, laureatul Premiului Oscar, care a lucrat la „Matrix”, contribuie si de data aceasta la crearea efectelor vizuale.„Ascensiunea lui Jupiter”
este o productie Warner Bros Pictures, in asociatie cu Village Roadshow Pictures si cu Anarchos Productions, care are premiera pe 6 februarie. Filmul este distribuit de Warner Bros Pictures, o companie a Warner Brost Entertainment si in unele teritorii de Village Roadshow Pictures.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies