marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum, inconjurat de cele mai frumoase femei din lume: Mila Kunis si Jenna Dewan-Tatum au stralucit la premiera filmului Jupiter Ascending

Channing Tatum si Mila Kunis au fost prezenti la premiera filmului Jupiter Ascending, in care sunt protagonisti. Mila Kunis a avut prima aparitie pe covorul rosu de cand a nascut si a venit insotita de Ashton Kutcher.

Channing Tatum, inconjurat de cele mai frumoase femei din lume: Mila Kunis si Jenna Dewan-Tatum au stralucit la premiera filmului Jupiter Ascending

Nici Channing Tatum nu a venit singur, ci cu frumoasa sa sotie, Jenna Dewan-Tatum. Intr-o rochie portocalie si stramta, aceasta si-a pus in valoare corpul fara cusur. Mila Kunis a stralucit intr-o rochie neagra, diafana si foarte decoltata.

 

 

La numai 4 luni de cand a nascut, actrita arata incredibil de bine si si-a revenit in forma rapid. Rochia din noua colectie Dolce & Gabbana i-a pus in valoare bustul provocator si i-a evidentiat talia de viespe.

 


 

 

Jupiter Ascending este un film despre formele de viata extraterestre care supravegheaza omenirea, considerata cea mai putin evoluata rasa din Univers.

 

 

 

 

Mila Kunis joaca in rolul unei rusoaice imigrante, care spala toalete pentru se intretine, dar care habar n-are ca structura ei genetica perfecta ameninta o rasa extraterestra si ca Regina Universului planuieste sa o ucida.Jupiter Asceding va fi o o combinatie intre povestea Albei Ca Zapada si elemente din cultura japoneza, mitologie, alegorii SF, dar si idei anime despre rasism si hibriduri intre specii.

 

Fratii Wachowski isi doresc sa lanseze o noua trilogie care sa devina la fel de populara ca seria Matrix, care a strans incasari globale de 1.6 miliarde de dolari. Acestia au demonstrat pasiunea lor pentru genul scicen-fiction si cultura fantastica in filme ca The Matrix, Cloud Atlas.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies