marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai fierbinte trailer: Channing Tatum, Matt Bomer si Joe Manganiello fac striptease in primele imagini din Magic Mike XXL

Doamnele si domnisoarele au un motiv de bucurie. S-a lansat primul trailer pentru Magic Mike XX, continuarea filmului Magic Mike, din 2012.

Cel mai fierbinte trailer: Channing Tatum, Matt Bomer si Joe Manganiello fac striptease in primele imagini din Magic Mike XXL

Magic Mike XXL va fi cel mai fierbinte film al verii. Pe 1 iulie 2015, cei mai sexy barbati de la Hollywood renunta la haine si fac striptease in continuarea comedieie de succes din 2012. Trailerul s-a lansat ieri in exclusivitate in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Channing Tatum, Matt Bomer si Joe Manganiello apar in scene incendiare.

 


Channing Tatum a decarat despre Magic Mike XXL ca va fi "un road trip, cu o atmosfera mai relaxata fata de primul film". Actorul a postat primul poster al filmului chiar pe pagina personala de Facebook, care a strans mii de like-uri in doar cateva ore. Trailerul este asteptat si el sa faca record de vizualizari.

Gregory Jacobs va fi regizorul filmului, in timp ce Steven Sodebergh ramane producator. Pe langa rolul principal, Channing Tatum va fi implicat si ca scenarist, alaturi de Reid Carolin. Pe langa Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, li se vor alatura si actrite celebre ca Amber Heard, Jada Pinkett Smith sau Elizabeth Banks. Gregory Jacobs a regizat filme precum "Criminal" (un remake american al "Nine Queen", 2004) si "Wind Chill", in care joaca Emily Blunt (2007).
 

 


In primul film, Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani. Dar adevarata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tamplaria. Asa ca visul lui e sa faca scaune, mai putin sa danseze in jurul lor... Oare va ajunge Mike Meseriasu’ sa-si vada visul cu ochii sau e atat de bun la striptease incat nu poate sa iasa de bunavoie din acest stil de viata?

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies