marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Petitie impotriva lui Ben Affleck: mii de fani cer ca noul Batman sa fie inlocuit, motivele pentru care sunt nemultumiti

Vestea ca Ben Affleck va fi noul Batman a surprins pe toata lumea si in mod cert i-a socat pe fani. Reactiile fanilor au fost destul de dure, iar peste 71% dintre comentariile de pe Twitter sunt negative.

Petitie impotriva lui Ben Affleck: mii de fani cer ca noul Batman sa fie inlocuit, motivele pentru care sunt nemultumiti

Mai mult de jumatate dintre fani au reactionat negativ dupa ce a fost facut public anuntul ca Ben Affeck va fi noul Batman, in Superman versus Batman. Pe Twitter, utilizatorii au luat foc si au intampinat cu un val negativ vestea, peste 70% dintre ei considerand ca starul din Argo nu este potrivit pentru acest rol, sustine publicatia Hollywood Reporter.

Mai mult de atat, se pare ca cei mai fanatici dintre ei au lansat o petitie pe site-ul change.ro, in care le cer celor de la Warner Bros sa-l inlocuiasca pe Ben Affleck cu un alt actor. Petitia se numeste "Remove Ben Affleck as Batman/Bruce Wayne in the Superman/Batman movie" si a strans deja 7000 de semnaturi.

Intr-o singura zi, anuntul a devenit principalul subiect pe retelele de socializare si in mediul online. DIin 96.000 de tweet-uri trimise in prima ora de la anunt, 71% dintre acestea erau negative, conform analistilor de la Fizziology. Doar 15% dintre utilizatori erau de acord cu alegerea facuta, in timp ce 14% se considerau nehotarati.


 


Insa, aceasta nemultumire a fanilor nu este total nefonadata.In mesajele lor, acestia au adus aminte de prestatia slaba din Daredevill, din 2004, dar si esecul colosal al peliculei Gigli. Acestia au facut glume si pe seama bunului sau prieten Matt Damon, alaturi de care a castiga Oscarul pentru scenariu cu Good Will Hunting si spun ca ar fi perfect in rolul lui Robin.


Filmul initutulat Batman-Superman care ii va aduce fata in fata pe Ben Affleck si pe britanicul Henry Cavill in rolurile principale se va lansa in cinematografe pe 17 iulie 2015.

Pelicula va fi regizata de Zack Snyder (Man of Steel) iar in distributie se intorc Amy Adams si Diane Lane. Lansat in vara acestui an, rebootul francizei Superman - Man of Steel - a facut pana acum incasari de 650 de milioane de dolari, cu mult sub ultimele 2 filme din franciza The Dark Knight a lui Christopher Nolan.
 

 

"Ben reprezinta echilibrul perfect pentru Henry Cavill. Affleck are calitatile de a portretiza un erou care este mai batran decat Clark Kent si care poarta cicatricile razboaielor prin care a trecut, dar care poate sa fie inca sarmant in rolul miliardarului Bruce Wayne" a declarat Snyder.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies