marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck: regizorul va trai cu 1.5 dolari pe zi in scopuri caritabile

Regizorul Ben Affleck, al carui film Argo a luat Oscarul in acest an, a luat o decizie radiacala, dar nobila, de a trai cu 1.5 dolari pe zi. Gestul sau este in scopuri caritabile, cineastul dorind sa atraga atentia asupra saraciei la nivel global.

Ben Affleck: regizorul va trai cu 1.5 dolari pe zi in scopuri caritabile

Actorul impreuna cu alte vedete ca Tom Hiddleston vor sa atraga un semna de alarma asupra saraciei globale. Affleck, care a infiintat Eastern Congo Initiative, o organizatie care dezvolta programe pentru a ajuta persoanele defavorizate din Congo, va face parte dintr-un  experiment promovat de cei de la Live Below The Line. Astfel, actorul va trai timp de 5 zile cu doar 1.5 dolari pe zi.
 

"1.4 miliarde de oameni traiesc cu 1.5 dolari pe zi. Eu ma alatur celor de la ive #BelowTheLine. Voi?" a scris cineastul pe contul sau de Twitter. Cei care participa pot imparti cu alti colegi alimente si cumparaturi atata timp cat nu depasesc bugetul si fiecare cheltuie doar 1.5 dolari.  In 2011, Hugh Jackman a fost vedeta care a sustinut cel mai puternic aceasta cauza.


Ben Affleck
, casatorit cu Jennifer Garner si care are 3 copiii cu actrita, a spus ca se implica in acest gen de actiuni caritabile pentru a le oferi fetelor lui un exemplu pozitiv. Actorul  a mai spus ca acest gen de actiuni "ma ajuta sa fac si altceva cu viata mea decat filme si bani."

Anul trecut a fost glorios pentru Ben Affleck, care a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu filmul Argo, castigatorul premiului Oscar pentru cel mai bun film in 2012. Pelicula l-a pus pe lista celor mai mari staruri de la Hollywood si a confirmat statutul sau de regizor talentat.

In 2013, Affleck va aparea ca actor in thrillerul Runner, Runner, alaturi de Gemma Arterton si Justin Timberlake.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies