marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Incepe sezonul blockbusterelor in cinema: care sunt super productiile asteptate de milioane de fani in primavara-vara lui 2015

De la jumatate primavarii, culminand cu vara, este sezonul blockbusterelor in cinematografele din intreaga lume. Nici din 2015 nu vor lipsi filme impresionante, cu bugete uriase, efecte speciale si super eroi. Iata o lista cu cele mai asteptate blockbustere din 2015.

Incepe sezonul blockbusterelor in cinema: care sunt super productiile asteptate de milioane de fani in primavara-vara lui 2015

Fast and Furious 7
Regie: James Wan
Distributie: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker
Data: 3 aprilie

"Furious 7" este ultimul film din seria de succes in care mai apare Paul Walker, in rolul lui Bryan O'Conner. Alaturi de el revine si Vin Diesel, in rolul lui Dominic Toretto. Cei doi incearca sa isi faca o noua viata, dupa ce au cazierul curat, alaturi de prieteni, dar totul se naruie atunci cand apare in peisaj Ian Shaw (Jason Statham). Asa ca cei doi vor fi nevoiti sa calce din nou in afara legii. Productia filmului a fost amanata aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker si se va lansa pe 3 aprilie 2015.

    

   

The Avengers: Age of Ultron
Regie: Joss Whedon
Distributie:  Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson
Data: 24 aprilie

 

In The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Insa, dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice. The Avengers: Age of Ultron ii readuce in distributie pe Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, dar si pe noul erou, James Spader. Data de lansare este 1 mai 2015.

 

Mad Max:Fury Road
Regie: George Miller
Distributie: Tom Hardy, Charlize Theron
Data SUA: 15 mai

Mad Max: Fury Road continua franciza Mad Max, cu Mel Gibson, lansata in 1979. De aceasta data, Mel Gibson este inlocuit cu Tom Hardy, greu de recunoscut in prima parte a trailerului. Noul film promite o intoarcere la atmosfera distopica ce a definit aceasta serie cinematografica si va aduce o societate anarhica, pentru care legile si regulile nu mai exista. Dar in aceasta lume sangeroasa exista doi rebeli care ar putea rasturna totul si instaura ordinea. Max incearca sa isi revina dupa ce si-a pierdut sotia si copilul si se lupta cu toti cei care ii ies in cale si il ameninta. Insa, mai exista un alt personaj interesant, Furiosa (Charlize Theron) o femeie rasa complet in cap, cu o aparitie de razboinica, care incearca sa supravietuiasca in desertul sangeros.

 

Pitch Perfect 2
Regie: Elizabeth Banks
Distributie: Anna Kendrick, Rebel Wilson
Data SUA: 15 mai

 

Pitch Perfect 2 este continuarea comediei de succes , "Pitch Perfect", ce a devenit rapid una dintre cele mai indragite de catre adolescentele americane. Anna Kendrick si Rebel Wilson isi reiau rolurile si de aceasta data vor incerca sa castige un concurs de muzica genial, pe care nici un alt american nu a mai reusit sa-l castige pana acum.

 

 

Tomorrowland
Regie: Brad Bird
Distributie: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie
Data SUA: 22 mai

 

Super productia science fiction Tomorrowland este regizata de Brad Bird (Mission Impossible- Ghost Protocol), iar scenariul a fost scris de Damon Lindelof, creatorul serialului Lost, impreuna cu Jeff Jensen. Subiectul este asemanator cu filmul Close Encounters of the Third Kind (1977) produs de Steven Spielberg, avand la baza intalniri extraterestre si musamalizarea guvernamentala a intamplarilor inexplicabile. Personajul lui Clooney este un geniu inventator nemultumit care trebuie sa salveze planeta cu ajutorul unui copil robot, jucat de Raffei Cassidy.

 

 

Poltergeist
Regie: Gil Kenan
Distributie: Sam Rockwell,  Rosemarie DeWitt
Data SUA: 22 mai

 

Legendarul cineast Sam Raimi (Spiderman, Evil Dead, The Grudge) si regizorul Gil Kenan (Monster House) readuc povestea horror clasica, despre o familie a carei casa dintr-o suburbie devine bantuita de spirite rele. Familia va fi nevoita sa isi uneasca fortele si sa incerce orice le sta in putinta pentru ca fortele raului sa nu le rapeasca fiica definitiv.

 

San Andreas 3D
Regie: Brad Peyton
Distributie: Dwayne Johnson, Gina Carano
Data SUA: 29 mai

Povestea filmului "San Andreas" are loc dupa ce un cutremur puternic loveste California si produce distrugeri uriase. Personajul principal la fi un pilot de elicopter, interpretat de Dwayne Johnson, care va face o calatori periculoasa de-a lungul statului pentru a-si recupera fiica pierduta, alaturi de sotia lui, interpretata de Carla Gugino.

 

   

 

Insidious: Chapter 3
Regie:Leigh Whannell
Distributie: Dermot Mulroney, Stefanie Scott
Data SUA: 5 iunie

Al treilea film din seria horror readuce in prim plan o noua poveste cu fantome si case bantuie, un prequel la cele doua parti de pana acum.

 

Jurassic World
Regie:  Colin Trevorrow
Distributie: Chris Pratt, Judy Greer
Data SUA:  12 iunie

 

Jurassic World este noul film din seria cu dinozauri, lansata si regizata de Steven Spielberg, in urma cu 20 de ani. Chris Pratt va juca rolul unui om de stiinta ce studiaza o specie de dinozauri. Actiunea va avea loc la cativa ani dupa originalul film si celebrul parc natural va fi iarasi in prim plan.

Din atractiile parcului fac parte si de aceasta data Velocirapotrii si T-Rex-ul, care au fost insa facuti sa nu atace vizitatorii. Exista si o parte a insulei, Nublar Lagoon, unde atractia centrala este reprezentata de un dinozaur marin care face chiar spectacol pentru public: dinozaurul sare din apa pentru a inghiti un mare rechin alb atarnat deasupra apei.Totul merge perfect, pana cand un dinozaur nou, ce nu a fost vazut in primul film sau in continuarile sale, arata ca este mult mai inteligent decat se crezuse initial si incepe sa faca ravagii pe insula. Pe masura ce dezastrul capata proportii, iar vizitatorii dispar, personalul parcului, alertat la maxim, incearca sa gaseasca o solutie pentru stoparea amenintarii, incercand sa obtina ajutor inclusiv din partea fostilor agresori, Velociraptorii si T-Rex.

Ted 2

Regie: Seth MacFarlane
Distributie: Mark Wahlberg, Amanda Seyfried
Data SUA/Romania: 26 iunie

 

In Ted 2, ursuletul Ted depaseste orice bariera sociala si reuseste sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale, o blonda superba. Ca orice cuplu proaspat casatorit, cei doi isi doresc foarte mult un copil, dar Ted trebuie sa demonstreze in fata judecatorilor ca este o persoana reala, responsabila si capabila sa fie parinte. Filmul se lanseaza in cinema incepand cu 26 iunie 2015.

 

 

Terminator: Genisys
Regie: Alan Taylor
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke,  Jason Clarke
Data SUA: 1 iulie

 

Arnold Schwarzenegger revine in rolul faimosului T-800 in Terminator Genisys. Alaturi de acesta, in "Terminator: Genisys" vor aparea Emilia Clarke, in rolul Sarah Connor, si Jason Clarke, care il va interpreta pe John Connor. Actiunea are loc in 2029, cand John Connor conduce fortele de rezistenta impotriva masinariilor. Acesta se teme ca masinariile vor pune capat rasei umane. Astfel, el il trimite pe soldatul lui loial, Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in trecut, in 1984, pentru a o salve pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator, programat sa o ucida.

 

 

Magic Mike XXL
Regie: Gregory Jacobs
Distributie: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Amber Heard
Data SUA: 17 iulie
 

 

Cei mai hot actori se intorc in Magic Mike XXL. Aventurile stripperilor continua intr-un road movie cu multe peripetii...si scene fara perdea. Channing Tatum, Joe Manganiello si Matt Bomer isi reiau rolurile, alaturi de Amber Heard, Elizabeth Banks.


Minions
Regie:  Kyle Balda, Pierre Coffin
Distributie: Sandra Bullock, John Hamm
Data SUA: 10 iulie

Povestea MINIONILOR, creata de Universal Pictures si Illumination Entertainment, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex, la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca, si sunt afectati de o depresie profunda. Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, impreuna cu rebelul adolescent Stuart si cu simpaticul Bob se vor aventura in lumea larga pentru a gasi un nou sef pe care ei si fratii lor sa-l urmeze supusi.

 

 

Ant-Man
Regie: Peyton Reed
Distributie: Paul Rudd, Michael Douglas
Data SUA: 17 iulie

 

Planificat sa fie lansat in Statele Unite pe 17 iulie 2015, filmul este regizat de Peyton Reed („Bring it On,” „The Break-Up”) si ii are in distributie pe Paul Rudd („I Love You, Man”, „Role Models”) drept Scott Lang aka Ant-Man, Michael Douglas („Behind The Candelabra”, „Wall Street”) drept mentorul sau, Dr. Hank Pym, si Evangeline Lilly („The Hobbit: The Desolation of Smaug,” „Lost”) in rolul lui Hope Van Dyne, fiica lui Hank Pym.

 

 

 

Pixels
Regie: Chris Columbus
Distributie: Kevin James, Adam Sandler,
Data SUA: 24 iulie

 

Actiunea din “Pixels: O aventura digitala” incepe cand o rasa extraterestra interpreteaza gresit imagini din jocuri video clasice si ataca Pamantul, iar presedintele Will Cooper (Kevin James) apeleaza la prietenul sau din copilarie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umana. Cu ajutorul altor impatimiti ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va infrunta extraterestrii, iar de priceperea sa depinde insusi viitorul umanitatii. Din distributia filmului mai fac parte Brian Cox, Ashley Benson, Jane Krakowski, dar si japonezul Toru Iwatani, creatorul lui Pac-Man, cu o aparitie in propriul rol. In Romania, “Pixels: O aventura digitala” va fi lansat pe 24 iulie

 

Pan
Regie: Joe Wright
Distributie: Hugh Jackman, Rooney Mara, Amanda Seyfried

 

Regizorul Joe Wright ne introduce in lumea fascinanta a lui Peter Pan intr-o noua versiune inedita, intitulata "Pan". Filmul va urmari viata unui baietel din Londra care este atras intr-o lume fantastica, Neverland. Acolo, el il va intalni pe eroul negativ Blackbeard si va trebui sa il confrunte. Peter Pan urmeaza sa fie lansat pe 17 iulie 2015 si va fi o versiune moderna si reimaginata a povestii clasice, cu o distributie internationala. Rooney Mara ar juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, in timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook.

 

 

Mission:Impossible 5 - Rogue Nation
Regie:Christopher McQuarrie
Distributie: Tom Cruise, Jeremy Renner, Alec Baldwin
Data SUA/Romania: 31 iulie

 

In Mission Impossible: Rogue Nation, Ethan Hunt si echipa sa primesc cea mai grea misiune de pana acum: sa neutralizeze Sindicatul, o organizatie terorista, dornica sa le distruga pentru totdeauna propria lor organziatie, IMF

 

Self/Less
Regie: Tarsem Singh
Distributie: Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Natalie Martinez
Data SUA: 31 iulie

 

Noull film al lui Tarsem Singh are un subiect cel putin interesant. Un barbat de succes, bogat, este pe moarte si sufera de cancer. Acesta alege sa suporte o interventie medicala radicala prin care sa isi transfere constiinta in trupul unui barbat sanatos si tanar. Dar toata capata o turnura neasteptata cand barbatul descopera originile corpului tanar si organizatia care ar ucide sa isi salveze cauza. In rolurile principale joaca Ryan Reynolds, Ben Kingsley.

 

 

 

Fantastic Four
Regie: Josh Trank
Distributie: Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell, Michael B. Jordan.
Data: 7 august

 

Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell si Siles Teller sunt ceilalti actori care vor readuce la viata super eroii din "Fantastic Four" in noul reboot produs de 2oth Century Fox. Michael B. Jordan va juca rolul lui Human Torch. Kate Mara, sora la fel de celebra a lui Rooney Mara, va fi Sue Storm/Invisible Girl.

 

 

The Man From U.N.C.L.E.
Regie: Guy Rithchie
Distributie: Henry Cavill, Armie Hammer
Data: 14 august

In filmul realizat de studiourile Warner Bros., care reia povestea unui celebru serial cu spioni al anilor '60, rolul principal va fi interpretat de Henry Cavill, protagonistul filmului cu Superma, "Man of Steel". Pelicula prezinta povestea agentului special Napoleon Solo (Henry Cavill) si a lui Illya Kuryakin (Armie Hammer), care lucreaza pentru misterioasele United Network Command for Law Enforcement (U.N.C.L.E.). Hugh Grant va interpreta rolul unui director al Serviciilor secrete din Marea Britanie. Guy Ritchie este regizorul filmului si coautor al scenariului, impreuna cu Lionel Wigram. 

 

 

Hitman: Agent 47
Regie:Alecksander Bach
Distributie: Rupert Friend
Data: 28 august

 

Regizat de Alecksander Bach, filmul il aduce in rol principal de pe Rupert Friend (Homeland). El este personajul principal, un asasin programat genetic sa ucida.  Cand o corporatie incearca sa descifreze trecutul sau, Agentul 47 este nevoit sa faca echipa cu o tanara care il poate ajuta sa ii doboare inainte ca ei sa reuseasca sa creeze propriile masinarii de ucis programate genetic.

 

 

Regression
Regie: Alejandro Amenabar
Distributie: Emma Watson, Ethan Hawke
Data: 28 august

 

In noul film al regizorului Alejanddro Amenabar, un tata (Ethan Hawke) este acuzat de o crima pe care el nu isi aminteste sa o fi savarsit.  Din distributie mai face parte si Emma Watson.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies