marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bloodsport: filmul care l-a transformat intr-un star pe Jean Claude Van Damme este reinventat, cum va arata noua poveste

Dupa aproape 30 de ani de asteptare, fanii lui Jean-Claude Van Damme ar putea primi o veste extraordinara.Presa americana a anuntat ca cei de la Relativity pregatesc un reboot pentru Bloodsport, clasicul din 1988 cu care Jean-Claude Van Damme a devenit cunoscut la Hollywood.

Bloodsport: filmul care l-a transformat intr-un star pe Jean Claude Van Damme este reinventat, cum va arata noua poveste

Cu toate ca nu a fost un film apreciat de critici, avand un procentaj de 33% pe Rotten Tomatoes, productia i-a adus faima actorului care avea sa devina un nume important in lumea filmelor de actiune.

 

 

Noua productie va fi regizata de James McTeigue, cel care s-a ocupat si de V for Vendetta's, iar scenariul va fi scris de Robert Mark Kamen, acelasi om care a lucrat si pentru Taken. Numele vehiculat pentru cel care va avea grija de dezvoltarea proiectului este cel al lui Phillip Noyce, recunoscut pentru propria semnatura in ceea ce priveste realizarea artistica, scriu cei de la Deadline.



 

Filmul, care nu are nici un nume in dreptul listei cu distributia, va explora viata mercenarilor din Brazilia in secolul 21, urmand ca filmarile sa aiba loc in Australia si Rio de Janeiro. Presa americana a dezvaluit ca nu doar un remake pentru Bloodsport se afla in lucru, ci si un remake pentru Kickboxer, un alt film popular din cariera lui Van Damme. Noul Kickboxer ar trebuie regizat de Stephen Fung.

 

 

 

In 1988, Bloodsport a avut un buget de 1,1 milioane de dolari, reusind sa obtina incasari de 11 milioane de dolari in SUA. Pentru rolul din Bloodsport, Jean-Claude Van Damme a primit premiul Zmeura de Aur.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies