marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Enemies Closer: Jean Claude Van Damme isi tine dusmanii aproape, cat de schimbat este actorul in noul sau film

Jean Claude Van Damme apare in rol negativ in primul trailer pentru Enemies Closer, un film de actiune regizat de Peter Hyams.

Trailer pentru Enemies Closer: Jean Claude Van Damme isi tine dusmanii aproape, cat de schimbat este actorul in noul sau film

Actorul de 52 de ani face echipa din nou cu regizorul filmului Timecop in thriller de actiune Enemies Closer.  Primul trailer a fost lansat si desi a fost ridiculizat, fanii starului vor avea avea parte de mult scene de actiune in care Van Damme face ce stie el mai bine: imparte pumni. Insa, fanii au reactionat imediat la imagini si s-au intrebat ce a patit actorul de arata asa: cu fata foarte imbatranita si o coafura ridicola, starul a fost ironizat de fani, care sustin ca acesta nu mai are conditia fizica de altadata si ar trebui sa renunte la filme de actiune.

 

 

La granita dintre SUA si Canada, doi vechi dusmani isi unesc fortele pentru a scapa de un cartel de droguri, care vor sa isi recupereze o incarcatura masiva de droguri dupa ce vasul care urma sa le aduca a disparut.

 

 

 

In primul trailer, Jean Claude Van Damme arata total trasformat si are frizura cel putin ciudata. Trailerul a facut senzatie pe internet, iar fanii il numesc "ridicol" si il pun pe lista filmelor proaste ale actorului. Alaturi de Jean Claude Van Damme mai joaca si Orlando Jones. Filmul nu are inca data de lansare si nu este sigur inca daca va fi lansat in cinematografe sau direct pe DVD.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies