marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bollywood-ul a invitat Hollywood-ul la cea mai scumpă nuntă indiană 

Nunta fiului celei mai bogate familii hinduse a prilejuit un soi de „pod al prieteniei” între cele două mari cetăți ale filmului.

Bollywood-ul a invitat Hollywood-ul la cea mai scumpă nuntă indiană
A fost unul dintre cele mai scumpe, mai lungi și mai extravagante evenimente de pe planetă. Vorbim despre căsătoria lui Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India și al 11-ea din India (averea lor ar atinge valoarea de 115 miliarde de dolari!), cu Radhika Merchant, fiica unui prosper cuplu de afaceriști din domeniul farmaceutic.
 
Patru zile și patru nopți a ținut nunta propriu-zisă, care a fost apogeul unui lung șir de evenimente conexe, așa cum cere tradiția indiană. Și, pentru că și-au permis să cheltuiască 156 de milioane de dolari doar pentru una-două săptămâni în care și-au celebrat dragostea în fața lumii, mirii au trimis invitații multor A-listeri de nivel mondial și din toate domeniile din afaceri și entertainment. 



 

Așa se face că pe lista invitaților s-au regăsit foști politicieni (Tony Blair, Boris Johnson, Hilary Clinton), afaceriști (Bill Gates, Ivanka Trump), sportivi (Mike Tyson) și vedete din showbiz (John Cena, surorile Kim Kardashian și Khloe Kardashian, Priyanka Chopra și Nick Jonas). Chiar și românca noastră, Iulia Vântur, a fost invitată la nuntă!
 

 




În martie, Anant Ambani și Radhika Merchant au dat startul festivităților premergătoare nunții cu o petrecere de trei zile și hastakshar (un eveniment prenupțial tradițional indian care simbolizează legătura și angajamentul cuplului unul față de celălalt) la casa privată a familiei Ambani. În timpul sărbătorii, Rihanna a cântat hiturile sale, inclusiv „Work”, „B---- Better Have My Money” și „All of the Lights”.
 

Două luni mai târziu, Katy Perry a cântat, de asemenea, pentru cuplu în timpul unei petreceri mascate care a avut loc la Cannes, în timpul croazierei lor înainte de nuntă prin Europa, alături de celebrul tenor italian Andrea Bocelli și The Backstreet Boys.



Cu câteva zile înainte de nuntă, cuplul a apelat și la Justin Bieber pentru un spectacol privat în cadrul ceremoniei Sangeet care a avut loc la Centrul Cultural Nita Mukesh Ambani din Mumbai. El a fost filmat pe scenă cântând melodiile sale „Love Yourself”, „Where Are You Now” și „I'm the One”, și a fost, de asemenea, fotografiat alături de Ambani și Merchant înainte de spectacolul său. Muzicianul a împărtășit, de asemenea, o serie de fotografii din culise cu el relaxându-se la hotelul său din Mumbai, vorbind la telefon și repetând înainte de prestația sa epică dinaintea ceremoniei de nuntă. 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies