marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bolnav de cancer, Jeff Bridges ajunsese să nu mai poată sta în picioare decât 45 de secunde

Actorul din serialul „The Old Man“ a dezvăluit sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și putea conduce fiica la altar.

Bolnav de cancer, Jeff Bridges ajunsese să nu mai poată sta în picioare decât 45 de secunde
În urmă cu doi ani, Jeff Bridges a primit un diagnostic implacabil: limfom non-Hodgkin. O afecțiune care l-a răpus, făcându-l să petreacă cinci luni pe patul de spital. "Eram lipsit de apărare. Asta face chimioterapia - te lipsește de tot sistemul imunitar. Nu aveam nimic cu care să lupt", povestea el, în luna mai, pentru revista „People“. Și, ca și cum asta n-ar fi fost de-ajuns, actorul s-a infectat și cu Covid-19. „Covidul a făcut ca până și cancerul meu să pară un nimic“, explica el.
 
Dar, chiar și după recuperare, Jeff Bridges rămăsese foarte slăbit și abia se putea mișca, cel mai mult putând sta în picioare doar 45 de secunde. Ceea ce l-a mobilizat, însă, să-și reintre mai repede în formă a fost apropierea nunții fiicei sale, pe care voia s-o poată conduce la altar. Așa că soluția imediată a fost să apeleze la un antrenor personal, care să-l ajute să stea în picioare cât mai mult timp și să poată respire fără masca de oxigen.

 
„Primul obiectiv a fost cât timp pot sta în picioare“, a spus el pentru „The Independent“. Iar lucrul cu antrenorul personal l-a făcut să-și depășească limitele. „În cele din urmă, mi-am spus: "Poate că pot să o fac, mai știi?". Și s-a dovedit că nu doar că am ajuns să o conduc la altar, dar am ajuns să fac și dansul de nuntă. A fost grozav.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Barge (@annebarge)

 
Fiica sa, Hayley, s-a căsătorit cu iubitul ei, Justin Shane, în Kestrel Park din Santa Ynez, California, în august 2021.
 
Acum, Jeff Bridges este mult mai bine și continuă lucrul la serialul „The Old Man“.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies