marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele postere pentru The Giver: cum arata Meryl Streep,  Alexander Skarsgard si Jeff Bridges intr-un film cu una dintre cele mai interesante povesti ale anului

Au aparut primele postere cu eroii filmului The Giver, ce se anunta extrem de interesant, cu o distributie diversa, cu nume de Oscar ca Meryl Streep sau Jeff Bridges si pana la vedete populare ca Taylor Swift si Alexander Skarsgard, cunoscut publicului larg din rolul vampirului Eric in serialul True Blood.

Primele postere pentru The Giver: cum arata Meryl Streep, Alexander Skarsgard si Jeff Bridges intr-un film cu una dintre cele mai interesante povesti ale anului

Filmul The Giver are la baza romanul omonim scris de Lois Lowry. Scris in 1993, acesta a devenit un clasic in randul tinerilor, cu mult timp inainte sa apara cartile din seria Jocurile Foamei. The Giver are o distributie impresionanta formata din Meryl Streep, Jeff Bridges, Alexander Skarsgard, Brenton Thwaites si Katie Holmes. Filmul este adaptarea unui roman celebru pentru tinerii adulti despre un baiat, care traieste intr-o comunitate aparent perfect, insa va descoperi ca exista mai mult decat o lume si va invata ce inseamna viata adevarata de la The Giver (Jeff Bridges).
 

 

Posterele sunt in alb si negru si infatiseaza fiecare personaj. Cea care a atras atentia fanilor este populara Taylor Swift, care debuteaza la Hollywood cu acest rol. Cantareata s-a vopsit bruneta, lucru care i-a facut imediat pe fani sa reactioneze pe retelele de socializare. "Arata destul de infricosator asa", "Mie mi se pare ca e mai frumoasa cu par inchis la culoare", "Si eu cred ca o avantajeaza mai bine nuanta decat blondul acela plictisitor", au scris numai cativa dintre fani la vederea pozelor.

 

 

 

Insa, Meryl Streep este asul din maneca al celor de la The Weinstein Company, care si-au dorit-o atat de mult in film incat si-au mutat filmarile in functie de programul ei. La fel ca si prezenta lui Kate Winslet in Divergent, numele lui Meryl Streep ofera un plus de incredere pentru cinefili.


Productia este regizata de Phil Noyce, cel care s-a ocupat si de Salt, thrillerul cu Angelina Jolie, iar scenariul este scris de Michael Mitnick. Studioul din spatele productiei este The Weinstein Company.

 

 

 

"Productia nu va urmari cu exactitate povestea din roman. Vor exista destul de multe modificari", a declarat Bridges, mentionand ca The Chief Elder (Meryl Streep) va avea un rol mai important decat in carte.


In plus, personajul principal va fi mai in varsta decat cel din roman, explicand ca: "La inceput m-am opus acestei idei".  Schimbarile se produc si la nivelul povestii de dragoste pe care Jonas o are cu o tanara, marturisind ca in film totul va fi transformat intr-o adevarata relatie.

 

Cu toate acestea, Jeff Bridges a declarat ca a colaborat cu Lowry la realizarea filmului, confirmand faptul ca acesta nu s-a declarat deranjat de nici o modificare. "Am fost fericit sa aud ca Lois nu este preocupat de schimbarile fata de actiunea din carte. Spiritul povestii ramane acelasi", a spus acesta.

 

The Giver se lanseaza in SUA pe 15 august 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies