marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bombe calorice la cinema. Cat iti pui in pericol sanatatea cand mergi la film!

Mai mult ca sigur, atunci cand mergi la cinema si comanzi o portie mare de floricele sau de nachos plus un pahar de Cola, te gandesti ca nu e tocmai sanatos ce faci, dar nu stii exact cat de mult ingrasa aceste produse. Ei bine, s-ar putea ca in cinematografe sa apara in curand liste cu caloriile pe care ele le contin.

Bombe calorice la cinema. Cat iti pui in pericol sanatatea cand mergi la film!

Organizatia guvernamentala ce se ocupa de alimentatie in SUA s-a gandit ca langa aparatele de popcorn si langa dozatoarele de suc sa fie afisate si informatii nutritionale cu privire la produsele care ii tenteaza atat de mult pe cinefili, incat acestia sunt dispusi de multe ori sa rateze inceputul filmului pentru a le obtine.

Cum era de asteptat, proprietarii de cinematografe nu s-au aratat prea incantati la auzul acestei vesti. In primul rand, pentru ca si ei primesc sume frumusele din aceste afaceri care infloresc la cinema. Iar in al doilea rand pentru ca, sustin ei, scopul mersului la film nu este sa mananci.

Deocamdata, cei din urma au avut castig de cauza, iar autoritatile au decis sa nu-i oblige (inca) sa afiseze infama lista calorica.

Cate calorii pot contine produsele pe care le consumi in numai doua ore

O punga mare de floricele de porumb la cinema are in jur de 1.200 de calorii, mai mult decat doi hamburgeri cu multa maioneza.

Un pahar mare de suc poate contine pana la 500 de calorii.

Bomboanele de ciocolata, 200 de grame, nu mai mult, au si ele peste 1.000 de calorii. Cam cat pentru o zi intreaga.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies