marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele saptamanii la cinema: Thor, Fast Five si Nasa! Vezi aici programul!

In acest week-end poti urmari in avanpremiera “Thor”si doua premiere autohtone, “Nasa” si “Viata mea sexuala”, iar daca mai ai timp nu te ingrijora, ca ai de unde alege!

Filmele saptamanii la cinema: Thor, Fast Five si Nasa! Vezi aici programul!

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL DIN CINEMATOGRAFE!


AVANPREMIERA:

“Thor”
Regie: Kenneth Branagh
Cu: Chris Hemsworth, Anthony Hopkins
Gen: actiune, avewntura

Arogantul si neinfricatul razboinic Thor este izgnoit de pe taramul fantastic al Asgardului. Este trimis sa traiasca pe Pamant printre oameni. In curand devine unul dintre cei mai infocati protectori ai acestora.

PREMIERE:

“Nasa”
“The Godmother”

Regie: Virgil Nicolaescu, Jesús del Cerro
Cu: Whitney Anderson, Dragos Bucur
Gen: comedie

Jennifer (Whitney Anderson) este o americanca frumoasa stabilita in Romania, cu o cariera de profesoara de literatura in Bucuresti. Este casatorita cu Radu Prodan (Dragos Bucur), un respectat finantist roman, si impreuna au un baiat de 10 ani, extrem de inteligent, David.

Intr-o buna zi, in timpul unui botez la care participa in calitate de nasa, politia navaleste in biserica si il aresteaza pe sotul ei. Cu aceasta ocazie, Jennifer afla ca „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt in spalare de bani pentru un temut mafiot local, Spanu - The Madfather (Alex Velea). Asa se face ca eroina noastra se trezeste prinsa intr-o poveste cu mafioti adevarati, cum nu vazuse pana atunci decat in filme.

“Viata mea sexuala"
Regie: Cornel George Popa
Cu: Cristina Florea, Vlad Zamfirescu
Gen: drama

Dorina a renuntat la studii pentru a avea grija de parintii sai. Ea lucreaza intr-un sex shop si este o mama singura care se chinuie sa creasca un baietel. Oamenii din jur o eticheteaza in functie de jobul sau si nu incearca s-o cunoasca cu adevarat.

Furios si iute in viteza a 5-a
Regie: Justin Lin
Cu: Vin Diesel, Dwayne Johnson
Gen: actiune, thriller

Fanii genului se pot bucura de “Fast Five” unde fostul politist O’Conner face echipa cu fostul puscarias Dom Torreto interpretat de Vin Diesel, iar amandoi aleg drumul in afara legii. Actiunea se desfasoara in Rio De Janeiro si alaturi de cei doi este si Mia, impreuna trebuie sad ea o ultima lovitura pentru a se bucura de libertate.

Box Office:

Daca nu ati apucat sa vedeti animatia “Rio”, ei bine mai aveti vreme in acest week-end. Papagalul buclucas este pe primul loc in box office si se pare ca are de gand sa mai ramana acolo.

Robert Pattinson si Reese Witherspoon fac un cuplu remarcabil in “Water for Elephants” , o poveste de dragoste dintre un student la medicina si sotia unui circar dur interpretat de Cristoph Waltz.

Seria “Scream” continua cu partea a patra. Sidney Prescott se intoarce in oras dupa o absenta de 10 ani, odata cu intoarcerea incepe si cosmarul pentru ca ucigasul este prezent, din nou.

Animatia “Hop-Top” in regia lui Tim Hill se mai poate urmari in acest week-end pe marile ecrane. Hop este o povestea comica a lui Fred (James Marsden), un pierde-vara vesnic fara job, care il accidenteaza din greseala pe iepurasul de Paste (voce, Russel Brand) si se vede obligat sa-l ia acasa la el pentru a-l ingriji pana isi revine.

Din categoria oldies o puteti urmari pe Julia Roberts alaturi de Javier Bardem  in productia din 2008 “Eat Pray Love”.

Vizionare placuta!
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies