marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere de 100 de milioane de dolari: Maria Ta si Scufita Rosie! Cele mai bune filme de vazut la cinema!

Daca vrei sa-ti planifici timpul pentru week-endul care se apropie, ar fi bine sa ai in vedere urmatoare filme. Ele ruleaza in aceste zile la cinematografele din Bucuresti.

Premiere de 100 de milioane de dolari: Maria Ta si Scufita Rosie! Cele mai bune filme de vazut la cinema!

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL DIN CINEMATOGRAFE!


Red Riding Hood


In acest week-end are loc premiera mult asteptatului thriller “Red Riding Hood” (“Scufita Rosie”).

Valerie este o tanara indragostita de un proscris a carei casatorie este derja aranjata de catre parintii sai. Indragostitii planuiesc sa evadeze, dar planurile lor sunt oprite de uciderea surorii fetei de catre un varcolac.



Sucker Punch

Filmul fantasy cu Emily Browning in rolul principal propune o evadare din realitate pentru ca reprezinta o incursiune in mintea unei tinere. Imaginatia fetei creeaza aventuri care o scot din realitatea trista in care traieste (un azil de nebuni). Ea impreuna cu patru prietene incep lupte cu creaturi, samurai sau serpi uriasi.



Your Highness

Natalie Portman si James Franco sunt doi dintre protagonistii comediei in regia lui David Gordon Green. 
Thadeous este fratele mai mic si mai neindemanatic ce porneste intr-o calatorie plina de aventuri alaturi de fratele mare si viteaz. Ei isi unesc fortele cu Isabel, o razboinica curajoasa si impreuna pleaca sa salveze o printesa capturata de un vrajitor diabolic.



Animals United

O alta premiera este “Animals United”, animatia care spune povestea unor animale ce trec printr-o groaza de peripetii atunci cand se decid sa plece in cautarea apei pentru a salva paradisul in care traiesc. In rolurile principale sunt Billy, o mangusta isteata si Socrate, un leu vegetarian.

Rango

O alta animatie destul de apreciata de public este “Rango, care spune povestea unui cameleon mic, dar cu suflet mare. Eroul neobisnuit isi pune in gand sa salveze un oras bizar. Filmul este un western comic care sigur va va binedispune, mai ales ca vocea principala apartine lui Johnny Depp.

Limitless

“Dincolo de limite” il aduce pe marile ecrane pe celebrul Robert De Niro intr-un thriller nerecomandat copiilor sub 15 ani. Eddie este un scriitor ratat care incearca un drog nou care-i permite sa-si foloseasca creierul 100%. I se deschide apetitul pentru viata si pentru afaceri, dar succesul sau il poate costa un pret scump.

Just go with it

Adam Sandler si Jennifer Aniston sunt protagonistii unei comedii romantice savuroase. Un chirurg plastic ii face curte unei profesoare mult mai tinere. Pentru a o convinge ca e serios inventeaza o sotie de care tocmai divorteaza. Sotia este asistenta sa, o femeie extrem de devotata. Ea impreuna cu copiii vor petrece un week-end de neuitat in Hawaii.



The Mecanic

Arthur Bishop este cel mai bun asasin de elita care realizeaza cele mai curate crime, fiind total detasat. Cand prietenul sau este ucis, acesta se implica in uciderea celor responsabili de acest eveniment, dar nu singur, ci impreuna cu noul sau novice – Harry.

The Adjustment Bureau

Un thriller care-l are in rolul principal pe Matt Damon in rolul unui politician ambitios care e pe cale sa castige un loc in Senatul Statelor Unite. Se indragosteste pana peste urechi de o balerina (Emily Blunt) si i se ofera sansa sa-si vada viitorul. Cum acesta nu arata bine, el decide sa-si schimbe destinul, dar acest lucru nu este tocmai usor.


Vizionare placuta!

Sursa foto: screenrant.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies