marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt explica incidentul in care a fost implicat la premiera filmului Maleficent. Ce masuri vor sa ia studiourile impotriva barbatului care l-a agresat pe actor

Saptamana trecuta, imaginile in care Brad Pitt este atacat de un barbat la premiera filmului Maleficent, au facut inconjurul planetei. Actorul a explicat incidentul, ce s-a intamplat, insa incidentul i-a facut pe executivii de la marile studiouri de film sa ia masuri de precautie in plus pentru a evita astfel de momente jenante.

Brad Pitt explica incidentul in care a fost implicat la premiera filmului Maleficent. Ce masuri vor sa ia studiourile impotriva barbatului care l-a agresat pe actor

 

Vitalii Sediuk, jurnalist ucrainian, este cunoscut pentru aceste momente stanjenitoare pe care le-a creat pe covorul rosu in ultimii ani. Intai, si-a luat o palma de la Will Smith, dupa ce a incercat sa-l pupe pe obraz la premiera Men in Black 3. Apoi, s-a aruncat in genunchi la picioarele lui Leonardo DiCaprio, in timp ce promova The Wolf of Wall Street.
 

Anul asta, a reusit din nou sa ajunga pe prima pagina a ziarelor, dupa ce a incercat sa se ascunda sub rochia actritei America Ferrera la premiera filmului How To Train Your Dragon. Iar saptamana trecuta, i-a dat o palma lui Brad Pitt la premiera Maleficent, noul film al iubitei sale, Angelina Jolie.


 

 

 

Dupa cateva zile, Brad Pitt a dat o declaratie oficiala in care a explicat ce s-a intamplat, dupa ce a obtinut si un ordin de restrictie impotriva lui. "Eram la sesiunea de dat autografe, eram la rand, cand am vazut cu coada ochiului ca se napusteste un individ asupra mea. M-am dat un pic in spate cand am vazut ca acest nebun incerca sa isi indese fata in prohab. Asa ca i-am dat vreo doua palme in ceafa, dar nu dureroase, insa suficient cat sa il fac sa sa dea la o parte. Dupa aia, cred ca a vrut sa se ridice, dar cei de la securitate erau deja in alerta si il puneau la pamant. " a declarat Pitt confom Hollywood Reporter.

 


Actorul a continuat spunand ca astfel de incidente pot afecta modul in care starurile interactioneaza cu fanii pe viitor. "Nu ma deranjeaza sa fii un exhibitionist, dar acest individ le strica bucuria fanilor. Fanii abia asteapta sa vina la aceste evenimente si sa interactioneze cu vedetele, dar din cauza unor oameni e ca el, e posibil ca unele staruri sa se fereasca de multimi si atunci interactiunea sa fie si mai mica. Iar asta nu este deloc ok".
 

 

 

Dovada ca Brad Pitt ramane unul dintre cele mai mari staruri de film din lume e ca studiourile de filme au luat in calcul masuri de precautie in plus pentru astfel de evenimente. Pana acum, incidentele provocate de ucrainian nu au fost luate foarte in serios, dar nu il poti ataca pe Brad Pitt si sa nu suporti consecinte. Barbatul a fost arestat, insa nu au fost depuse plangeri. Insa, acesta s-ar putea sa aiba interdictie la evenimente publice, dupa ce cei de firmele de securitate au decis sa mareasca normele de securitate si sa verifice toti fanii care vin la premiere.

 

 

 


"Actiunile lui Sediuk afecteaza aceste evenimente si interactiunea starurilor cu fanii. A devenit deja un obicei ceea ce face el si nu trebuie incurajat sub nici o forma. " a spus o sursa pentru Hollywood Reporter. Clientii marilor studiouri isi fac grji ca s-ar putea repeta astfel de incidente si nu inteleg cum acest invidiv continua sa fie invitat la evenimente.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies