marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt, atacat si lovit in fata de un strain la premiera mondiala a filmului Maleficent: vezi imaginile care au facut inconjurul lumii

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului "Maleficent", in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, joaca rolul principal, potrivit politiei din Los Angeles.

Brad Pitt, atacat si lovit in fata de un strain la premiera mondiala a filmului Maleficent: vezi imaginile care au facut inconjurul lumii

Brad Pitt participa, miercuri, la premiera filmului "Maleficent", la El Capitan Theater din Hollywood, Los Angeles, cand un barbat a sarit gardurile de protectie si l-a lovit in fata, potrivit sergentului Leonard Calderon, de la politia din Los Angeles.

Actorul nu a fost ranit grav, iar autoritatile l-au imobilizat rapid pe barbat, care a fost arestat pentru vatamare corporala si a ramas in custodia politiei in noaptea de miercuri spre joi, a mai spus Calderon. Barbatul este cunoscut pentru astfel de gesturi, dupa ce saptamana trecuta a incercat sa creeze un moment asemanatoar la Cannes si a fost pozat in timp ce vroia sa intre sub rochia Americai Ferrera. Vitalii Sediuk este numele lui si a devenit cunoscut dupa ce a incercat sa-l sarute pe Will Smith si acesta i-a dat o palma. Un astfel de incident a provocxat si la o premiera The Wolf of Wall Street, cand  s-a aruncat la genunchii lui Leonardo DiCaprio.
 

 

 

 

"Politistii care s-au ocupat de caz au spus ca fapta pare intentionata, dar, la acest moment, ramane de stabilit daca este adevarat", a adaugat Calderon.

Suspectul nu parea inarmat, iar politistii nu l-au anchetat inca pentru a determina motivatia acestei fapte, a mai spus Calderon.


Filmul "Maleficent 3D", de Robert Stromberg - detinator a doua premii Oscar, pentru cea mai buna scenografie, pentru filmele "Avatar" si "Alice in Tara Minunilor" -, exploreaza povestea nespusa a vrajitoarei (Angelina Jolie) din basmul clasic "Frumoasa din padurea adormita", dezvaluind elemente ale tradarii sale, care i-au impietrit, in cele din urma, inima sa pura.
 

 

 


Filmul "Maleficent", produs de studiourile Disney, propune o noua versiune a basmului "Frumoasa din padurea adormita", povestit atat de Charles Perrault, cat si de fratii Grimm.


Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, este actor si producator de film. El a primit un Glob de Aur, dar si patru nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimute" si "Moneyball". Actorul american a mai jucat, printre altele, in "Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, si a primit in acest an primul sau premiu Oscar din cariera, in calitate de producator al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

 


Pitt si Angelina Jolie - cuplu botezat de presa de la Hollywood "Brangelina" - sunt impreuna de noua ani si au impreuna sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

 

 

Sursa foto: Splash

Surs: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies