marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt isi cere scuze dupa gafa de proportii in care a lovit in fosta nevasta, Jennifer Aniston

Brad Pitt a trecut la operatiunea "damage control" dupa ce zilele trecute a comis o gafa de proportii intr-un interviu in care a vorbit necenzurat despre casatoria sa cu Jennifer Aniston.

Brad Pitt isi cere scuze dupa gafa de proportii in care a lovit in fosta nevasta, Jennifer Aniston


In timp ce-si promova noul sau film cu care tinteste la Oscar, drama Moneyball, actorul in varsta de 47 de ani a declarat intr-un interviu "necenzurat" pentru revista americana "Parade" ca mariajul cu Jennifer Aniston a fost patetic. Interviul a facut inconjurul presei iar ziarele si fanii l-au criticat si au catalogat imediat "dezvaluirile" lui Brad Pitt drept o gafa din partea actorului.


Cele mai HOT aparitii Angelina Jolie - Brad Pitt pe covorul rosu!


"Ma doare ca vorbele mele au fost interpretate in acest fel. Jen este o femeie incredibil de darnica, iubitoare si amuzanta care ramana in continuare prietena mea. Apreciez mult relatia pe care o am cu ea. Nu am vrut sa spun ca ea este patetica sau plictisitoare, ci ca eu deveneam patetic si mi-am asumat responsabilitatea pentru asta" a fost reactia oferita de actor in urma acuzelor cu care a fost bombardat dupa aparitia interviului.

Jennifer Aniston nu a comentat vorbele fostului ei sot, insa a fost numai zambete in timp ce a luat cina ieri in Manhattan cu prietenul Justin Theroux.



"Mi-am petrecut anii '90 incercand sa ma ascund. Am inceput sa ma satur de mine stand pe o canapea, fumand marijuana. Incepusem sa ma simt patetic, nu traiam o viata interesanta", a declarat actorul pentru revista Parade.


Vedeta a marturisit ca unul dintre motivele pentru care se simtea patetic era mariajul cu Jennifer Aniston."Casnicia mea a avut o legatura cu asta. Am incercat sa pretind ca mariajul era ceva ce nu exista in realitate", a declarat Pitt.


Cel mai urat rol din cariera lui Brad Pitt. Ce film celebru a vrut sa abandoneze

Brad Pitt este foarte aproape in acest an de a treia nominalizare la Oscar. Drama Moneyball a impresionat audienta si pe critici la Festivalul de la Toronto. "Moneyball este mai mult decat un film despre baseball, pelicula ar putea strange nominalizari pentru cel mai bun film, regizor, scenariu adaptat si coloana sonora, insa Brad Pitt este inima si sufletul filmului" au scris cei de la Hollywood Reporter.


Billy Beane (Brad Pitt), managerul echipei de baseball Oakland isi da seama ca tot ceea ce se face in acest sport e gresit. El vrea sa schimbe felul in care clubul sportiv  isi alege si isi pregateste jucatorii, lucruri ce nu s-au schimbat de decenii si pe care cei din conducere nu le vor schimbate.
 

Vezi aici cele mai tari transformari ale lui Brad Pitt in ultimii 20 de ani

 


Sursa foto: www.parade.com


 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies