marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai urat rol din cariera lui Brad Pitt. Ce film celebru a vrut sa abandoneze

Culmea, Brad Pitt detesta rolul care i-a adus primul premiu din cariera.

Cel mai urat rol din cariera lui Brad Pitt. Ce film celebru a vrut sa abandoneze

Actorul de 47 de ani care isi promoveaza cel mai recent film Moneyball a declarat intr-un interviu pentru revista Entertainment Weekly ca cel mai nefericit moment din cariera sa a fost cel in care l-a jucat pe Louis de Pointe du Lac in thrillerul Interviu cu un vampir din 1994.


Timp de 6 luni cat au durat filmarile, actorul s-a plans ca a trebuit sa poarte foarte mult machiaj, lentile de contact si nici raportul cu rolul lui Tom Cruise nu prea i-a convenit.  L-a sunat imediat pe prietenul si producatorul David Geffen pentru a-l intreba cat il va costa sa iasa din film. Raspunsul acestuia a fost scurt: 40 de milioane de dolari. "Mi-am spus ca trebuie sa fiu puternic si sa-mi duc la capat responsabilitatile" a declarat Brad Pitt pentru revista Entertainment Weekly pe a carei coperta apare in noul numar. Filmul i-a adus 2 premii MTV Movie Awards.


Brad Pitt este foarte aproape in acest an de a treia nominalizare la Oscar. Drama Moneyball a impresionat audienta si pe critici la Festivalul de la Toronto. "Moneyball este mai mult decat un film despre baseball, pelicula ar putea strange nominalizari pentru cel mai bun film, regizor, scenariu adaptat si coloana sonora, insa Brad Pitt este inima si sufletul filmului" au scris cei de la Hollywood Reporter.


Billy Beane (Brad Pitt), managerul echipei de baseball Oakland isi da seama ca tot ceea ce se face in acest sport e gresit. El vrea sa schimbe felul in care clubul sportiv  isi alege si isi pregateste jucatorii, lucruri ce nu s-au schimbat de decenii si pe care cei din conducere nu le vor schimbate.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies