marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt si-a schimbat lookul pentru noul sau film: Moneyball. Vezi aici cele mai tari transformari ale sale in ultimii 20 de ani

Brad Pitt isi promoveaza noul film, drama Moneyball in noul numar al Revistei New York pe a carei coperta apare.

Brad Pitt si-a schimbat lookul pentru noul sau film: Moneyball. Vezi aici cele mai tari transformari ale sale in ultimii 20 de ani

Cu parul lung si lasat pe o parte, Brad Pitt a vorbit despre filmul cu care va ajunge saptamana viitoare la Festivalul de Film de la Toronto.

Brad este implicat din 2007 in filmul regizat de Bennett Miller, insa proiectul a fost amanat in repetate randuri si a fost chiar la un pas sa nu se mai faca.



Vezi aici cele mai tari transformari ale lui Brad Pitt in ultimii 20 de ani

Brad Pitt a vorbit pentru prima data despre filmul in care joaca rolul unui manager de baseball: "Este o poveste despre dreptate. Cum poate o echipa de 40 de milioane de dolari sa concureze cu una de 140 de milioane de dolari? Orice tanar talent pe care o echipa atat de mica il creste este imediat cumparat de echipele puternice financiar."

Filmul ajunge in cinematografe in SUA la sfarsitul lunii septembrie iar in Romania in noiembrie.

 


Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies