marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt răspunde la acuzațiile de violență fizică la adresa Angelinei Jolie

Avocații actorului au răspuns la acuzațiile formulate de fosta lui soție.

Brad Pitt răspunde la acuzațiile de violență fizică la adresa Angelinei Jolie
De la despărțirea lor din 2016, Brad Pitt și Angelina Jolie se află într-o dispută legală pentru custodia copiilor lor și pentru castelul pe care l-au cumpărat în 2008, Château Miraval, unde chiar s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în 2014.
 
Recent, însă, Angelina Jolie a făcut acuzații grave la adresa lui Brad Pitt, acuzându-l că a abuzat-o fizic de-a lungul relației lor. Potrivit documentelor depuse în instanță, acest abuz ar fi avut loc în mod repetat.
 
Angelina susține că Pitt ar fi abuzat-o fizic, chiar mai înainte de incidentul din avion, care a devenit public, atunci când fostul cuplu călătorea cu copiii lor într-un zbor privat în 2016 și care a determinat-o să ceară divorțul. Printre aceste acuzații, Angelina a susținut că Brad Pitt i-a cerut să semneze un acord de confidențialitate, ca parte a unei încercări de a o controla în timpul negocierilor privind vânzarea castelului lor din Franța.


 
În replică, echipa de avocați a lui Brad Pitt a negat toate acuzațiile și a susținut că Angelina Jolie reinterpretează evenimente care s-ar fi petrecut în urmă cu șase ani. Mai mult, s-a afirmat că aceste declarații contribuie la deteriorarea familiei și la extinderea disputei juridice în curs de desfășurare privind custodia copiilor lor.


 
Pe de altă parte, apărarea legală a lui Pitt susține că, la vremea respectivă, autoritățile, inclusiv FBI, au investigat aceste acuzații și au ajuns la concluzia că nu era necesară o acuzație penală împotriva lui Pitt. Aceste noi declarații fac parte din bătălia juridică pe care fostul cuplu o duce de ani de zile pentru custodia copiilor lor și pentru proprietățile pe care le-au cumpărat în timp ce erau încă căsătoriți.

FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies