marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson e în culmea fericirii! E tătic!

Suki Waterhouse a postat o primă fotografie cu bebelușul lor.

Robert Pattinson e în culmea fericirii! E tătic!
Robert Pattinson și Suki Waterhouse își pot ține, în sfârșit, în brațe primul lor copil, încă de la sfârșitul lunii martie. Vestea a ieșit la iveală în timp ce cuplul a fost surprins de paparazzi plimbându-se cu căruciorul pe străzile din Los Angeles. Până acum, cei doi au păstrat tăcerea despre marele eveniment din viața lor, cel mai probabil pentru a se bucura de aceste momente în cea mai mare intimitate.
 
Cu toate acestea, vineri, modelul și actrița britanică a rupt tăcerea și, prin intermediul contului său de Instagram, și-a prezentat public bebelușul. Cântăreața a postat și o fotografie în care apare ținându-și bebelușul în brațe în așa fel încât să nu i se vadă fața. „Bine ai venit pe lume, îngeraș!”, a scris ea.


 
Cuplul refuză să dea alte detalii despre bebeluș, al cărui nume și sex nu au fost făcute publice. Unele dintre numeroasele celebrități care i-au felicitat pe artiști cu ocazia nașterii ar putea ști. Paris Hilton, cântăreața Halsey și actrița Alyssa Milano s-au grăbit să le transmită urările lor de bine cuplului, însă fosta vedetă a serialului „Vrăjitoarele” avertizează și ea: „Acum începe cu adevărat distracția!”.
 
Suki Waterhouse a anunțat că este însărcinată în luna noiembrie a anului trecut. Ea a făcut acest lucru urcând pe scena unui festival de muzică din Mexic într-o ținută atrăgătoare, care îi scotea în evidență burta proeminentă.
 
În aceeași lună, presa britanică a publicat imagini cu actrița purtând un inel strălucitor, ceea ce a dus la speculații potrivit cărora cuplul plănuiește să meargă la altar pentru a-și încununa relația, care a început în 2018.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies