marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas a descoperit că este rudă cu Scarlett Johansson

Cei doi actori s-au trezit că fac parte din aceeași familie.

Michael Douglas a descoperit că este rudă cu Scarlett Johansson
Oricine știe ceva despre Hollywood ar putea spune că singurul lucru pe care Michael Douglas și Scarlett Johansson îl au în comun este profesia lor, în afară de faptul că fac parte din celebrul Marvel Cinematic Universe. Cu toate acestea, mai există ceva care îi unește pe cei doi actori și nu are legătură cu munca lor, ci mai degrabă cu ADN-ul lor. 
 
De curând s-a aflat că cele două vedete sunt rude îndepărtate, iar dacă a fost o dezvăluire surprinzătoare pentru public, a fost cu atât mai mult pentru interpretul însuși, întrucât nici măcar el nu știa acest lucru.
 
Michael Douglas a descoperit că este rudă cu Johannson nu datorită cercetărilor pe care le-a solicitat, ci datorită emisiunii de televiziune „Finding your Roots” (PBS), la care a participat ca invitat. Emisiunea, prezentată de istoricul Henry Louis Gates Jr. explorează arborele genealogic a tot felul de personalități publice, iar de data aceasta a fost rândul actorului.


 
„Verișoara ta genetică este actrița Scarlett Johansson”, a spus gazda, lăsându-l perplex pe Michael Douglas, care a întrebat dacă este vorba de o glumă. „Oh, asta este uimitor. Bine. E grozav!”, a spus în cele din urmă, după ce și-a dat seama că gazda vorbea serios.
 
Henry Louis Gates Jr. i-a explicat invitatului său că el și vedeta „Black Widow” au în comun „segmente identice de ADN pe patru cromozomi diferiți”, precizând că segmentele identice de ADN provin din partea maternă a lui Scarlett Johansson, care poate fi urmărită până la „comunitățile evreiești din Europa de Est”.


 

Michael Douglas, în vârstă de 79 de ani, și Scarlett Johansson, în vârstă de 39 de ani, sunt amândoi figuri proeminente în industria cinematografică americană și au, de fapt, credite comune. Cei doi au apărut în filmul de mare succes „Avengers: Endgame”, deși nu au apărut în nicio scenă împreună.



 

 
De-a lungul celor zece sezoane, „Finding your Roots” a surprins publicul cu descoperirile sale și, bineînțeles, cu oamenii implicați. Aceștia au dezvăluit anterior că Julia Roberts și Edward Norton Jr. sunt veri îndepărtați, precum și că Viola Davis are un material genetic similar cu celebra avocată și activistă Anita Hill. De asemenea, au dezvăluit că actorul Bob Odenkirk, celebru pentru „Breaking Bad” și spin-off-ul „Better Call Saul”, este înrudit cu însuși Regele Charles al III-lea.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies