marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt se duce la inchisoare: actorul cauta detinuti reali ca figuranti pentru nou sau film, Fury

Brad Pitt filmeaza in aceasta perioada pentru drama Fury, cu actiunea plasata in Al Doilea Razboi Mondial. Conform unor surse apropiate actorului, Pitt vrea sa foloseasca detinuti reali ca figuranti in noul sau film.

Brad Pitt se duce la inchisoare: actorul cauta detinuti reali ca figuranti pentru nou sau film, Fury

 

Actorul de 49 de ani se afla in aceasta perioada in sudul Angliei, acolo unde filmeaza pentru drama de razboi Fury, in care joaca si Shia LaBeouf. Dupa ce a fost fotografiat alaturi de soldati din armata americana, pentru a se pregati cat mai bine, starul doreste sa gaseasca detinuti reali pentru filmari. Langa platourile din Anglia se afla o inchisoare de maxima securitate - The Mount.
 

 

 

 

"Brad este fascinat de acel loc, unde sunt aproximativ 800 de puscariasi. A facut o cerere pentru a viziat inchisoarea si incearca sa gaseasca cativa detinuti pe care sa ii poata folosi ca figuranti in noul sau film. Activitatile lor vor fi incadrata in programul de reeducare si reabilitate". Starul vrea sa le ofere o a doua sansa catorva dintre detinuti. "Brad vrea intotdeauna sa ajute si sa gaseasca solutii pentru cei aflati in nevoie. Indiferent de infractiunile comise de ei, nu s-ar teme sa lucreze alaturi de ei pe platou" a spus o sursa.
 

 

Conform celor de la Daily Mail, actorul a oferit oraselului Oxfordshire 1 milion de lire sterline pentru a lasa echipa sa filmeze acolo.

 

 


Fury este regizat de David Ayer (Street Kings, End of Watch) si produs de Sony si QED. Actiunea va avea loc in perioada anilor 40 si se va axa pe experienta unui grup de 5 soldati americani care ataca infanteria nazista cu un tanc numit Fury. O data cu semnarea contractului cu Brad Pitt, Ayer a reusit sa atraga si alte nume importante de la Hollywood, asa cum a facut si Quentin Tarantino cu Inglourious Basterds.


In filmul "Fury", Brad Pitt interpreteaza rolul sergentului Wardaddy, comandantul unui echipaj de cinci soldati de pe un tanc Sherman, care trece in spatele liniilor inamice intr-o misiune deosebit de periculoasa. Premiera filmului a fost anuntata pentru data de 14 noiembrie 2014, in cazul in care etapa de productie va decurge conform planului.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies