marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt si Angelina Jolie urmeaza sa joace din nou impreuna. Ce proiect pregatesc doi dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood

Dupa colaborarea din Mr. and Mrs. Smith, Brad Bitt si Angelina Jolie vor juca din nou impreuna intr-un proiect al carui scenariu va fi scris chiar de catre frumoasa actrita.

Brad Pitt si Angelina Jolie urmeaza sa joace din nou impreuna. Ce proiect pregatesc doi dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood

In 2005, cei doi au format un cuplu exploziv in filmul Mr. And Mrs. Smith, iar de atunci formeaza un cuplu si in viata reala, insa pe plan profesional fiecare si-a continuat proiectele pe cont propriu.

 

Potrivit hollywoodreporter.com, Brad Pitt si Angelina Jolie au fost de acord sa faca echipa pentru o productie despre care se crede ca va aduce la viata o poveste de dragoste dramatica a unui cuplu cu probleme care pleaca intr-o vacanta ca un ultim efort de a-si salva casnicia.

 

In prezent, Angelina Jolie lucreaza la finalizarea filmului Unbroken, iar la sfarsitul lunii mai va participa la turneul de promovare a productiei Disney, Maleficent.

 

Unbroken, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului,  are la baza romanul cu acelasi nume scris de Laura Hillenbrand si relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.

 

Acestia au plutit in deriva timp de 47 de zile pe o pluta improvizata inainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luati prizonieri. Zamperini, care traieste si are varsta de 96 de ani, a fost inchis doi ani in mai multe lagare, in care a fost torturat de gardienii sai japonezi.


 

De cealalta parte, Brad Pitt va aparea in Fury, un film despre Cel de-al Doilea Razboi Mondial care urmeaza sa fie lansat pe 14 noiembrie. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies