marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Maleficent, filmul in care Angelina Jolie este o eroina negativa, ar putea reprezenta un esec pentru Disney. Motivul pentru care varianta moderna a Frumoasei din Padurea Adormita ar putea dezamagi

Cu aproape doua luni inainte de lansarea oficiala, specialistii vorbesc despre un posibil esec de box-office pentru Maleficent, filmul in care joaca Angelina Jolie.

Maleficent, filmul in care Angelina Jolie este o eroina negativa, ar putea reprezenta un esec pentru Disney. Motivul pentru care varianta moderna a Frumoasei din Padurea Adormita ar putea dezamagi


In Maleficent, Angelina Jolie interpreteaza rolul ursitoarei celei rele intr-o versiunea a povestii in care se va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe aceasta sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra printesei Aurora (Elle Fanning).


Potrivit presei de specialitate din Statele Unite, studiourile Disney ar putea avea parte de o dezamagire in ceea ce priveste incasarile la nivel mondial, promovarea ca o productie infricosatoare putand sa aiba efecte negative asupra spectatorilor.



Pana acum, Angelina Jolie a reprezentat un succes in materie de incasari, insa personajul pe care il interpreteaza in Maleficent este inspaimantator, departe de imaginea vesela si colorata a printeselor Disney.


"Nu face parte din categoria succeselor garantate. Angelina nu este o printesa tipica, o regina a frumusetii. Are o infatisare infricosatoare", a declarat analistul David Bank, adaugand ca filmul nu va avea atat de multi fani in randul copiilor.



"Maleficent este o persoana draguta, dar nu este perfecta. Sper ca la finalul filmului sa o vedeti ca pe un om care este capabil sa faca multe lucruri si, doar pentru ca se protejeaza si este agresiva, asta nu inseamna ca nu are si calitati", a declarat Angelina Jolie pentru ew.com


In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani. Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.



Galerie foto


Modifică setările cookies