Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"O sa va prezentam o lume pe care nu ati mai vazut-o". Ce declaratii au facut Angelina Jolie si Elle Fanning, despre Maleficent, cel mai curajos proiect Disney din ultimii ani

A mai ramas o luna pana la premiera filmului Maleficent, filmul care reprezinta o adaptare moderna a povestii Frumoasa din Padurea Adormita, Angelian Jolie si Elle Fanning au oferit cateva detalii despre productia Disney.

O sa va prezentam o lume pe care nu ati mai vazut-o . Ce declaratii au facut Angelina Jolie si Elle Fanning, despre Maleficent, cel mai curajos proiect Disney din ultimii ani


Considerat unul dintre cele mai curajoase proiecte ale studiourilor Disney, succesul filmului Maleficent este pus sub semnul intrebarii din cauza faptului ca promovarea ca o productie infricosatoare ar putea avea efecte negative asupra spectatorilor.


Cu toate acestea, Angelina Jolie si Elle Fanning considera ca lumea nu are de ce sa se teama de povestea care va urma sa apara in cinematografe pe 30 mai."Am respectat scenariul original, dar in acelasi timp am incercat sa aducem in prim plan ceea ce ne-a placut noua la aceasta poveste. Speram sa va prezentam o lume pe care nu ati mai vazut-o pana acum", a declarat Angelina Jolie.


"Este o poveste foarte frumoasa si cred ca este foarte diferita de ceea ce se asteapta oamenii sa vada", a explicat actrita.


"De cate ori am urmarit animatia, nu mi-a fost teama de Maleficent, ci mai degraba am fost intrigata", a afirmat si Elle Fanning.In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani. Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.


In Maleficent, Angelina Jolie interpreteaza rolul ursitoarei celei rele intr-o versiunea a povestii in care se va pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe aceasta sa devina malefica si sa arunce un blestem asupra printesei Aurora (Elle Fanning).  Galerie foto


Modifică setările cookies