marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt: urmatorul film al starului va fi un thriller romantic cu actiunea plasata in Al Doilea Razboi Mondial

Brad Pitt va juca intr-un thriller romantic cu o actiune care se desfasoara in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, la doar cateva luni dupa ce a incheiat filmarile de la "Fury", un alt lungmetraj a carui actiune este plasata in aceeasi epoca.

Brad Pitt: urmatorul film al starului va fi un thriller romantic cu actiunea plasata in Al Doilea Razboi Mondial

Starul american, in varsta de 50 de ani, va avea un an 2014 foarte aglomerat, intrucat urmeaza sa filmeze in lunile urmatoare si o continuare a thrillerului SF "World War Z".Potrivit site-ului Deadline.com, noul proiect cinematografic al actorului Brad Pitt, cu o actiune plasata in Al Doilea Razboi Mondial, nu are deocamdata un titlu si va fi produs pe baza unui scenariu scris de Steven Knight.

 

Filmarile vor debuta in primele luni ale anului 2015, dupa ce Brad Pitt va incheia turneul de promovare a dramei "Fury" - ce va fi lansata pe 14 noiembrie - si dupa ce al doilea film regizat de Angelina Jolie, "Unbroken", va fi lansat de Craciun Brad Pitt a mai jucat recent intr-un film cu o actiune plasata in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial - "Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds", de Quentin Tarantino.

 

 

 


In 2014, partenera lui de viata, Angelina Jolie, va promova noul film al studiourilor Disney "Maleficent", ce va fi lansat pe 30 mai, si va finaliza montajul de la "Unbroken", considerat deja un potential candidat serios la Oscarurile de anul viitor. Totodata, presa de specialitate afirma ca actrita americana ar putea juca intr-o continuare a filmului de actiune "Salt", iar in 2015 va promova animatia "Kung Fu Panda 3", in care Jolie asigura vocea personajului Tigress. Potrivit unor informatii deocamdata neconfirmate, cei doi actori ar urma sa se casatoreasca in vara acestui an in Franta. Angelina Jolie si Brad Pitt si-au anuntat logodna in aprilie 2012.

 

 

Brad Pitt si Angelina Jolie, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de opt ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

 

 

 


Brad Pitt, in varsta de 50 de ani, este actor si producator de film. El a primit un Glob de Aur si alte patru nominalizari la aceste premii prestigioase, dar si patru nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimute" si "Moneyball" (cel mai bun rol principal si cel mai bun lungmetraj). Actorul american a mai jucat, printre altele, in "Ticalosi fara glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, si a primit in acest an primul sau premiu Oscar din cariera, in calitate de producator al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve Mc Queen, recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film in 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies