marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper: actorul si-a schimbat look-ul pentru noul sau film, in care joaca alaturi de Christian Bale si Jennifer Lawrence

Dupa ce Christian Bale si Jennifer Lawrence au trecut prin transformari spectaculoase pentreu Abscam Project, a venit randul lui Bradley Cooper sa isi schimbe si el look-ul. Declarat cel mai mai sexy barba in viata anul trecut de catre publicatia People, Cooper si-a surprins fanele cu o coafura cel putin ciudata.

Bradley Cooper: actorul si-a schimbat look-ul pentru noul sau film, in care joaca alaturi de Christian Bale si Jennifer Lawrence

Cooper a renuntat la suvitele blonde pentru bucle tipice anilor '60. Actorul a fost surprins pe platourile de la Abscam Project (titlu provizoriu) complet schimbat.

 


“In acest film, toti actorii vor face lucruri pe care nu le-ati mai vazut facute de ei”, a declarat Rusell pentru Indiewire in legatura cu noul film, denumit provizoriu The Abscam Project. Acest lucru a foarte adevarat iar ultimele fotografii cu Bradley Cooper il ilustreaza.

In noul film al lui Russell, ce a avut pana de curand numele Americam Bullshit, Bradley Cooper joaca rolul lui Jimmy Doyle, un agent federal care, ajutat de un escroc financiar (Christian Bale), demascheaza policitieni corupti. Jennifer Lawrence joaca si ea in film in rolul sotiei  lui Bale.

 

 

Toate starurile filmului au trecut prin schimbari fizice semnificative pentru rolurile lor din filmul lui David O. Russell. Saptamana trecuta au aparut si primele imagini cu Christian Bale si Amy Adams pe platourile de filmare. Christian Bale s-a ingrasat considerabil pentru noul sau rol, si-a lasat parul mai lung, dar a afisat si un inceput de chelie, iar Jennifer Lawrence s-a vopsit blonda si poarta o coafura in stilul anilor ’70.

Abscam Project este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei au fost pusi sub acuzare.

 

In anul 1978, mai multi agenti ai Biroului Federal de Investigatii au pozat succesiv in seicul fictiv Kraim Abdul Rahman si s-au intalnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, inregistrand pe casete video momentele in care dadeau mita in schimbul obtinerii unor asa-zise favoruri politice. Operatiunea secreta “Abscam” (o prescurtare de la Abdul scam) a fost perfectata din umbra de eminenta cenusie Melvin Weinberg, un condamnat la inchisoare pe care agentul Jimmy Boyle l-a constrans sa colaboreze cu FBI-ul la acest caz.


Filmul va fi lansat spre sfarsitului anului 2013, inca neffind stabilita o data exacta.

 

 

Sursa foto: Getty/Hepta
 
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies