marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper s-a împăcat cu Irina Shayk? Pozele din vacanță par a confirma vestea mult așteptată de fani

După trei ani de la despărțirea lor, cei doi par suspect de zâmbitori unul alături de celălalt.

Bradley Cooper s-a împăcat cu Irina Shayk? Pozele din vacanță par a confirma vestea mult așteptată de fani
Bradley Cooper și Irina Shayk au rupt inimile multor fani atunci când s-au despărțit în 2019, cu atât mai mult cu cât aveau un copil foarte mic. Cei mai mulți puneau atunci ruptura lor pe seama unei idile înfiripate între Bradley și Lady Gaga, în perioada în care au fost colegi de platou pentru filmările producției „A Star is Born“.
 
Totuși, Bradley Cooper și Irina Shayk nu au putut sta prea mult timp departe unul de altul, la mijloc fiind fetița lor, Lea La Seine, acum în vârstă de 5 ani, de dragul căreia au fost nevoiți să păstreze legătura și chiar să locuiască în același oraș, New York. Și, deși în răstimpul acestor 3 ani, fiecare și-a văzut de drumul lui și a încercat să-și refacă viața alături de alți parteneri (Irina cu Kanye West, iar Bradley cu Diana Agron din serialul „Glee“ și apoi cu Huma Abedin, fosta consilieră a lui Hillary Clinton), iată-i acum zâmbind fericiți unul lângă celălalt.

 
Interesant este că instantaneul care le dă speranțe fanilor nu este unul surprins de paparazzi, ci chiar unul postat de Irina Shayk însăși, pe contul ei de socializare. Cei doi se aflai într-o vacanță în Bahamas și, judecând după relaxarea lor, dacă încă nu s-au împăcat, lucrurile par a merge înspre această direcție. Mai ales că, într-o altă fotografie, Irina apare întinsă în mijlocul unei inimi desenate pe nisip. Lăsând la o parte faptul că manechinul rus de 36 de ani și starul american de 47 de ani au o condiție fizică demnă de Barbie și Ken.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies