marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De Valentine’s Day, ai porție dublă de romantism la Pro Cinema 

Învață lecțiile seducției cu „Laguna albastră“ și „Cincizeci de umbre întunecate“, două filme din topul celor mai senzuale pelicule făcute vreodată.

De Valentine rsquo;s Day, ai porție dublă de romantism la Pro Cinema
De Sfântul Valentin, începând cu ora 20:30, telespectatorii vor putea urmări clacisul film „Laguna albastră“, o adevărată poezie a iubirii transpusă în frumusețea luxuriantă și splendoarea unui tărâm de vis din Sudul Pacificului. Ecranizare a romanului omonim al lui Henry De Vere Stacpoole, din 1903, „Laguna albastră“ spune povestea a doi copii și a unui bucătar care supraviețuiesc naufragiului unui vas și care ajung să-și încropească un adăpost pe insula tropicală pe care țărmurile căreia îi aruncă marea. După ce bucătarul moare, copiii rămân să se descurce singuri pe insula. Anii trec, iar Emmeline (Brooke Shields) și Richard (Christopher Atkins) devin parcă o parte naturală din paradisul ce-i înconjoară. Ei se joacă, se ceartă și descoperă singuri schimbarile care au loc atât pe plan fizic, cât și emoțional odată cu vârsta adolescenței. Inevitabil, între ei se înfiripă o dragoste sinceră, nevinovată care, în cele din urmă, va avea ca rezultat un copil. 
 
În continuarea serii, fanii celebrei povești de dragoste dintre Anastasia Steele (Dakota Johnson) și Christian Grey (Jamie Dornan) vor putea urmări „Cincizeci de umbre întunecate“/„Fifty Shades Darker“, considerat a fi una dintre cele mai îndrăznețe producții, care explorează sexualitatea dintre doi iubiți. Filmul urmărește încercările celor doi protagoniști de a-și reclădi relația într-un univers al secretelor, minciunilor și intrigilor.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies