marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bryan Cranston a lamurit misterul din jurul rolului lui Lex Luthor. Ce a declarat actorul despre posbilitatea de a juca in Man of Steel 2

Dupa anuntarea filmului in care Batman si Superman vor aparea impreuna, au inceput speculatiile legate de actorul care va interpreta rolul lui Lex Luthor.

Bryan Cranston a lamurit misterul din jurul rolului lui Lex Luthor. Ce a declarat actorul despre posbilitatea de a juca in Man of Steel 2

 

Printre numele vehiculate a fost si cel al lui Bryan Cranston, actorul oferind deja un raspuns legat de posibila aparitie in Man of Steel 2.

 

Intrebat daca si-ar dori sa interpreteze rolul lui Lex Luthor, actorul din Breaking Bad a oferit un raspuns destul de rautacios, "dati-mi un telefon", dar in acelasi timp a lasat de inteles ca ar fi interesat de aceasta provocare.

 

 

"Imi place Lex Luthor. Cred ca este inteles gresit. Este adorabil, un om iubitor", a declarat Cranston.

 

Unul dintre aspectele care ar putea sa reprezinte o piedica in obtinerea acestui rol ar fi faptul ca actorul ar trebui sa devina iar chel, asa cum a fost si in Breaking Bad, lucru pe care sotia sa nu prea l-a apreciat.

 

 

"Nu a fost prea incantata ca trebuie sa fiu chel. Ma imbatranea. Ea nu ma cunostea asa. Dupa sase ani e ca si cum ar fi dormit cu un strain. Asa ca nu o invinovatesc ca este suparata", a marturist actorul.

 

La Comic-Con, regizorul Zack Snyder a confirmat ca cei doi super eroi vor fi rivali in Man of Steel 2. "Hai sa recunoastem cu totii ca va fi legendar ca Superman si Batman sa lupte unul impotriva celuilalt din moment ce sunt cei mai grozavi super eroi din lume" a spus Snyder despre Man of Steel 2.

 

Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca atat Man of Steel, cat si Dark Knight Rises au depasit bariera de 1 miliard de dolari.

 

 

Man of Steel 2 se va lansa in 2015, Henry Cavill reia rolul super eroului, iar Zack Snyder se ocupa in continuare de regie. Din primele zvonuri, Christopher Nolan va avea o implicare mult mai restransa fata de primul film. Man of Steel a facut incasari globale de 630 de milioane de dolari, iar filmul a impartit criticii, daca unii l-au laudat, altii au spus ca nu este suficient de intens.


Galerie foto


Modifică setările cookies