marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Când dragostea creează haos, Crăciunul picură puțină magie binefăcătoare

O nouă colaborare între Richard Curtis și Hugh Grant, cu acea notă de umor, dar și de romantism caracteristică creatorului „Notting Hill”.

Când dragostea creează haos, Crăciunul picură puțină magie binefăcătoare
Scenaristul Richard Curtis, celebru pentru savuroasele povețti din „Patru nunți și o înmormântare”, „Notting Hill” și „Jurnalul lui Bridget Jones”, a trecut și în spatele camerei regizând „Pur și simplu dragoste”/„Love Actually”. Ideea a fost de a pune la un loc mai multe povești de dragoste diferite care se petrec în Londra în perioada Crăciunului.
 
Distribuția cuprinde nume sonore ca Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Rowan Atkinson, Laura Linney, Billy Bob Thornton.


 
Dacă ai probleme în dragoste, „Love Actually” se poate dovedi mai util decât zeci de ore petrecute pe canapeaua psihoterapetului! Această dramedie romantică atinge mai toate problemele pe care le-ai putea întâlni în domeniu, de la lipsa partenerilor de sex  pâna la descoperirea atracţiei pe care partenerul de decenii ar putea-o avea pentru o colegă de serviciu mult mai tânără. Pierderea celui drag, relaţii (aparent) imposibile, „aleasa” care se căsătoreşte cu cel mai bun prieten al tău, o relaţie de lungă durată zguduită de infidelitate şi aşa mai departe, toate ajung în acest optimist film al lui Richard Curtis, care ne încântă cu o suită de finaluri fericite sau aproape fericite...

 

 
Filmul „Pur și simplu dragoste”/„Love Actually” este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 23:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies