marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Când un liceu e luat cu asalt, nu-ți rămâne decât să Fugi, să te ascunzi și să lupți

O realitate sumbră a Americii, transpusă din nou pe ecrane.

Când un liceu e luat cu asalt, nu-ți rămâne decât să Fugi, să te ascunzi și să lupți
Prezența armelor în societatea americană – se estimează că ar exista mai multe arme în casele americanilor decât locuitori! – schimbă complet și raportarea tinerilor la violență. În plus, jocurile video cu tematici de război și de asalt distorsionează realitatea adolescenților și îi fac să fie mult mai combativi în viața reală.
 
Combinate cu o situație familială dezastruoasă și un psihic fragil, labil, dorința de-a folosi armele ajunge să producă adevărate tragedii, așa cum vedem tot mai des la jurnalele de știri, mai ales în liceele din Statele Unite.


 
Ajunsă victimă a unei astfel de situații, Zoe Hull (Isabel May), o elevă în vârstă de 17 ani și fiica unui fost lunetist al armatei americane, se vede în situația de a-și activa toate cunoștințele dobândite de la tatăl său. Când o bandă înarmată dă buzna în liceul său, ucigând câțiva elevi și luându-i pe ceilalți ostatici, primul ei impuls este să fugă. Cu toate acestea, ea decide să rămână pentru a încerca să-i ajute pe ceilalți să scape.
 
Ea își folosește inteligența pentru a lupta pentru viața ei și a colegilor săi de clasă, împotriva trăgătorilor care transmit își transmit în direct faptele. Iar abilitățile ei de supraviețuire ar putea chiar să o ajute să egaleze oarecum șansele.


 
Filmul „Fugi, ascunde-te și luptă!“/„Run Hide Fight“ (2020) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 22:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies