marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Știai că Sharon Stone mai are un talent? Tocmai și-a expus lucrările de artă într-o galerie

Actrița și-a regăsit o veche pasiune, iar acum are o galerie deschisă în Connecticut.

Știai că Sharon Stone mai are un talent? Tocmai și-a expus lucrările de artă într-o galerie
La fel ca mulți alții, odată cu pandemia, Sharon Stone și-a reactivat un mai vechi hobby, pe care acum l-a luat foarte în serios și l-a adus la un alt nivel. Actrița a reînceput să picteze acum trei ani, iar lucrările ei de artă abstractă pot fi admirate la C. Parker Gallery din Greenwich, Connecticut.
 
Având mai mult timp de reflecție după ce s-a retras din primul eșalon al cinematografiei, dar și folosind arta drept terapie pentru multitudinea de drame și provocări ale vieții care i-au testat rezistența în ultimii ani, Sharon Stone spune că simte că și-a găsit un nou refugiu artistic. „Pur și simplu intru într-un fel de transă“, a mărturisit ea despre practica sa zilnică, într-un interviu acordat CNN.
 
„Am creat aceste lucrări pentru a înțelege esența creativității pure care vine din adevărul din inimă. Pentru a renunța la zgomotul, la judecățile și la poluarea atracțiilor noastre sociale“, a explicat ea.


 
Multe dintre lucrările din expoziție se bazează pe probleme sociale, precum și pe experiențe personale. Expoziția intitulată „Welcome to My Garden“, după una dintre cele 19 lucrări, e menită să tragă și un semnal de alarmă. „Planeta este grădina noastră. Cred că mulți oameni nu respectă planeta, pretinzând că nu există schimbări climatice, că nu există o criză climatică de mediu. Și (ei cred) că dacă o ignoră, va dispărea“, a comentat actrița.


 
Sharon Stone a început să picteze în copilărie, fiind învățată de mătușa ei, Vonne, care era artistă și care a realizat mai multe picturi murale în casa familiei. A studiat pentru scurt timp arta la Universitatea Edinboro din statul ei natal, Pennsylvania, înainte de a renunța la școală pentru a începe să facă modeling și actorie la sfârșitul anilor 1970. A primit cadou o trusă de pictură în timpul carantinei impuse în contextul pandemiei de Covid-19 și asta a determinat-o pe Stone să creeze, apoi și-a transformat o casă de oaspeți de pe proprietatea sa din Los Angeles în studio. În prezent, dedică mai multe ore pe zi picturii. La începutul acestui an, a organizat prima sa expoziție în Los Angeles, la Allouche Gallery.
 
Expoziția „Welcome to My Garden“ semnată de Sharon Stone este deschisă până pe 3 decembrie la C. Parker Gallery.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies