marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Carierea lui Mel Gibson pe mainile unei marionete

Carierea lui Mel Gibson e pe mainile unei marionete. Si nu orice fel de marioneta, ci un castor.

Carierea lui Mel Gibson pe mainile unei marionete

Ultimul film care il are ca protagonist pe Gibson, The Beaver (Castorul), a avut premiera mondiala in timpul festivalului South by Southwest. Filmul a fost extrem de bine primit de publicul festivalului.  Regizorul Sara Terry a declarat ca este cel mai bun film pe care l-a vazut in cele cinci zile dedicate vizionarilor. Aceasta a subliniat  ca filmul nu te face sa uiti toate “prostiile” facute de Gibson in ultima vreme, dar nu poate contesta nimeni faptul ca a realizat un rol formidabil.

Jodie Foster,
cea care a regizat filmul a declarat in conferinta de presa care a urmat vizionarii ca este incredibil de recunoscatoare ca l-a avut ca protagonist pe Mel Gibson si ca nu ar fi vrut sa schimbe acest lucru.

Comedia The Beaver, al treilea film in regia lui Jodie Foster, are in prim plan un om de afaceri (Mel Gibson) care, in urma unei depresii, alege sa comunice cu cei din jurul sau prin intermediul unei marionete ce intruchipeaza un castor.

Filmul ar fi trebuit sa fie lanasat in 2010 dar compania Summit Entertainment a amanat lansarea pentru 2011 tocmai pentru a incerca sa diminueze socul de imagine care planeaza asupra lui Mel Gibson.  Ramane insa de vazut daca The Beaver va reusi sa “spele” putin imaginea actorului in fata publicului larg.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies